Intro Verhalen

Hier lees je het laatste nieuws, een overzicht van blogs, berichten uit de media, recensies van deelnemers en informeren we je tevens over de mogelijkheden voor de zakelijke markt.

Nieuw Mentor: de leer- en werkplaats voor ferme mannen

Mentor is de leer- en werkplaats voor mannen die aan de hand van wijze levenslessen en échte ontmoetingen persoonlijke groei ambiëren.

Lees verder

Terugblik De Rotterdamse wandel 4-daagse

Een terugblik op de vierde editie. Het thema van dit jaar was verbinding.

Lees verder

Terugblik Rotterdams wandel symposium

Een verkenning van de onverharde (wandel) stad.

Lees verder

Nu verkrijgbaar Zo oud als de weg naar Kralingen

Met gepaste trots presenteer ik de de eerste uitgave van Stichting Het Onverharde Pad. De wandelgids is een collectors item en tevens briljant om cadeau te doen. Bestel nu.

Lees verder

Media Interview Rotterdams Dagblad

Gesprek met Iddo over revoluties, het afschaffen van koopzondagen, boswandelingen, verdriet en de liefde in mijn leven.

Lees verder

Trainingen Voor individuen en bedrijven

Maak kennis met het vitaliteits trainingsprogramma.

Lees verder

Blog Artikelen en nieuwsbrief

Wat is jouw volgende stap?

Lees verder

Media Interview Radio Rijnmond

Rotterdamse wandelgoeroe: ‘De opkomende zon werkt als een driedubbele espresso’

Lees verder

Blog Het Poolse oerbos Bialowieza

De mooiste bomen van Europa zie je in het Poolse oerbos Białowieża. Bosbaden in het oudste bomenparadijs van Europa.

Lees verder

Recensies Recensies van deelnemers

In de loop der jaren heeft Idodidid veel mensen geïnspireerd en doen bewegen. Van avontuurlijke reizen in de bergen tot yogalessen dicht bij huis en van één op één coaching tot sessies voor het bedrijfsleven.

Lees verder

Blog De Rotterdamse wandel 4-daagse 2019

Binnen een paar jaar is dit het toonaangevendste wandel evenement van Rotterdam. Dit jaar ontdekte we met maar liefst 140 mensen de groene kracht van Rotterdam.

Lees verder

Event 4 mei stiltewandeling

Gedurende een etmaal zijn er maar weinig momenten van echte rust. Met uitzondering van 4 mei om 8 uur ‘s avonds, dan komt Nederland ieder jaar tot stilstand.

Lees verder

Event Een training speciaal voor mannen

De boerderij van de Ackerdijkse Plassen, nabij Rotterdam gelegen, is tijdens deze sessie op zondag 26 mei de inspirerende biotoop. Het energieke programma zal zowel lichaam als geest ontwikkelen.

Lees verder

Nieuws Hfc Charisma

Standaard elke vrijdag zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media.

Lees verder

Nieuws Wandelen in het Libanongebergte

Maak op een wonderlijke manier kennis met het fabelachtige Libanon. In de lente van 2019 wandelen we een aantal secties van de Lebanon Mountain Trail.

Lees verder

Blog The Rising Sun Experience

De jaarlijkse Kersteditie van The Rising Sun Experience vond plaats in de klei van Hollandse bodem. Warm gevoel. Duizenden winter vogels. De real live lichtshow van de rijzende zon.

Lees verder

Zakelijk Met CEO’s in Schotland

Dit najaar verbleven we met een groep CEO’s in het uiterste noorden van Schotland voor een krachtige Idodidid retraite.

Lees verder

Media Idodidid in de Happinez

Idodidid in Happinez magazine maand september. ”Bezinning en inspiratie in Rotjeknor. Van social meet-ups, reizen, korte retraites, wandelingen in stad en natuur, yoga, huiskamerdiners en flexwerkdagen.”

Lees verder

Blog Meer groen in Rotterdam

Idodidid presenteerde deze zomer de tweede editie van de Rotterdamse wandel 4-daagse. Bepalend onderdeel was de aanplant van nieuwe bomen met tot doel de stad te verrijken.

Lees verder

Media In Flow Magazine

In het zomernummer van Flow Magazine staat een kort interview met Idodidid. ”Met zijn microavonturen laat Idodidid de deelnemers iedere keer met andere ogen naar hun omgeving kijken.”

Lees verder

Blog Yin Yoga Special

Colourful, powerful. De eerste Yin Yoga Special stond in het teken van de 7 chakra’s. Alle spectra werden uitgelicht. We danken de Vijverschie voor de warme setting, we bedanken Atelier Karmijn voor de prachtigste foto’s.

Lees verder

Zakelijk Reis op maat

Een reis op maat organiseer je niet zomaar. Om de juiste keuzes te maken moet je eerst ter plekke haarfijn aanvoelen wat de condities zijn, de locaties met eigen handen aanraken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Lees verder

Nieuws Nieuwe website online!

Warm welkom op de nieuwe website van Idodidid. Suzanne en Thomas van ontwerpbureau Nonstopcollective hebben prachtig werk geleverd. Dit online platform geeft een compleet beeld van waar wij voor staan.

Lees verder

Recensies Recensies van deelnemers

In de loop der jaren heeft Idodidid veel mensen geïnspireerd en doen bewegen. Van avontuurlijke reizen in de bergen tot yogalessen dicht bij huis en van één op één coaching tot sessies voor het bedrijfsleven.

Lees verder

Zakelijk Begin de dag voortvarend

The Rising Sun Experience is de perfecte kickstart van elke nieuwe dag. Door deze verfrissende ervaring leer je op een andere manier naar de zaken kijken. Ook iets voor jullie bedrijf? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Lees verder

Media Interview Yoga Magazine

Journaliste Marlies Kieft heeft een puur verhaal opgetekend. Lees dit interview met Iddo over luchtigheid en dromen delen. Tevens met een aantal yoga oefeningen voor wandelaars.

Lees verder

Nieuws Idodidid podcast

Een stem kan veel teweeg brengen. We leggen nu de laatste hand aan een aantal luistermeditaties. Uiteindelijk zal de podcast een verzameling zijn van verschillende soorten opnames. Je moet denken aan stadswandelingen en interviews.

Lees verder

Media Volg lessen op Yoga TV

Voor Yoga TV, het online platform, rolde Iddo de mat uit. Een aantal korte sessies ten behoeve van meer ontspanning. Perfect om de dag mee af te sluiten of juist de dag van morgen mee te beginnen.

Lees verder

Blog Oud en Nieuw in Noord-Frankrijk

Spreek je intenties uit aan het begin van een nieuw jaar. Tijdens onze reis namen we afscheid van het belastende verleden en omarmden de enerverende mogelijkheden van de nabije toekomst.

Lees verder

Blog De Club van Idodidid

Tijdens de Clubdag nemen we mensen mee naar een inspirerende plek voor een mooi programma. De samenkomst van gelijkgestemden maakt van de ontmoetingen een waardevolle happening.

Lees verder

Blog De reis naar Lagodekhi

In Georgië valt eindeloos veel te ontdekken. Aan het begin van de herfst, wanneer de vijgen worden geoogst, zijn de landschappen misschien wel op z’n allermooist. De gouden gloed doet werkelijk waar alles stralen.

Lees verder

Media Rotterdamse wandel 4-daagse

Rotterdam is gek genoeg een van de groenste steden van ons land. Het thema van de eerste Rotterdamse wandel 4-daagse was noord, oost, zuid, west. Daisy van Open Rotterdam wandelde een avond mee.

Lees verder

Blog De zeven Rila meren

Het Europees continent kent vele krachtplekken. Wandelen langs de zeven meren van Rila is zuiver afstemmen op de natuur en doet eens en te meer beseffen dat je als mens niet zonder kan.

Lees verder

Blog Ierland midden in de zomer

De eilanden aan de andere kant van de Noordzee zijn magisch. Even zo bijzonder is het landgoed aan de westkust van Ierland.

Lees verder

Blog Het Italiaanse Sabina

Niet zelden krijgen wij de vraag hoe we toch telkens weer tot de juiste bestemming komen. Het antwoord is: vooral door te beseffen dat er geen eindbestemming is.

Lees verder

Media Weekend bijlage Trouw

Bijna onvoorstelbaar maar het gebeurde toch echt: een 74-jarige dame ging mee naar de top. Over haar avonturen schreef ze een uitgebreid reisverslag voor dagblad Trouw.

Lees verder

Blog De Georgische seizoenen

Soms beleef je er zelfs alle seizoenen op een dag. Met drie groepen gingen we op pad in de Kaukasische lente, zomer en herfst. Voor de schoonste ervaring op grote hoogte in de bergen van Svaneti.

Lees verder

Blog Op ontdekking in Iran

De schoonheid zie je in van alles en nog wat. Misschien wel de grootste verrassing is de ruige natuur in het noorden. Met een tas vol pistachenoten doorkruisten we het Alborz gebergte.

Lees verder

Media Yoga op snelweg A13

Voor even was de drukste snelweg van Nederland afgesloten voor het verkeer. Met een paar honderd man rolde we er de mat uit voor een unieke yoga workout, met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Lees verder

Media Algemeen Dagblad wandelt mee

Onder de rook van Rotterdam ligt de Ackerdijkse Plassen. Als ambassadeur draagt Idodidid het natuurgebied een warm hart toe. Een journaliste ging mee op pad tijdens het ochtendgloren.

Lees verder

Blog Zonnewende op 37e etage

Rotterdam, de stad van torenhoge projecten. Met elkaar vierde we midwinter op ongekende hoogte. De wolkenkrabber Red Apple was het decor van deze architecturale zonsopkomst ervaring.

Lees verder

Media TV-programma De Nachtzoen

In tv-programma De Nachtzoen legt een bekende of minder bekende gast Nederland op bed. Met een zoen, lieve woorden of een liedje. Iddo schoof aan op de stoel bij Annemiek voor een onontbeerlijke nachtzoen.

Lees verder