Intro Uitgeverij

In een pakket bieden we vier verschillende ervaringen aan waarmee je een beweging kunt maken naar jezelf. Deze ervaringen variëren van één op één gesprekken tijdens een wandeling, tot bijvoorbeeld een inspirerend museumbezoek. Belangrijk is dat de vier pijlers van Idodidid allen de revue passeren: beweging, een waardevolle ontmoeting, verbinding met de natuur en inspirerende en meditatieve momenten.

Voor individuen Voor bedrijven

Voor individuen

Liefdestrauma

Vier ervaringen van 90 minuten die tot doel hebben de relatie met jezelf (en dus ook anderen) te verstevigen.

Lees verder

PRET PAKKET

Kun je cadeau doen aan zowel een individu als aan groepen, aan familieleden of aan jezelf. Dit pakket is volledig vrij in te vullen.

Lees verder

Voor bedrijven

PAKKET 1

De basis van een goede relatie (met jezelf en anderen) wordt gevoed door de vier pijlers van Idodidid. Deze pijlers bieden we aan in vier ontmoetingen van 90 minuten.

Lees verder

PAKKET 2

Deze zinvolle dagbesteding is meer dan het zoveelste personeelsuitje. Het is een inspirerende ervaring – op z’n Rotterdams – uit tastbaar hout gesneden.

Lees verder

PAKKET 3

Is een meerdaags avontuur. Door als groep samen activiteiten te ondernemen buiten de context van de werkvloer worden er nieuwe dynamieken zichtbaar.

Lees verder

PAKKET 4

Betreft een reis naar een bijzondere bestemming in Europa. Wij zorgen voor een plek die ertoe bijdraagt dat je als mens en als groep makkelijker tot verdieping komt.

Lees verder