Recensies

Recensies van deelnemers

In de loop der jaren heeft Idodidid veel mensen geïnspireerd en doen bewegen. Van yoga lessen tot avontuurlijke reizen, en van één op één coaching tot trainingssessies voor het bedrijfsleven. Om een idee te krijgen wat Idodidid met mensen doet lees je hier een selectie van van persoonlijke ervaringen.

 

Een magische setting op het buitendek van de SS Rotterdam met uitzicht over de ontluikende stad. Een groep engineers en een yoga teacher. Iddo bracht dit samen tot een inspirerende ervaring met nieuwe inzichten voor velen. Knap gedaan!

Ellen van der Windt, energiebedrijf Engie

 

”De energie in de groep ongekend! Elke minuut dubbel en dwars waard. Dank voor deze inspirerende en hartverwarmende trip. De keuze voor dit prachtige gebied is een voltreffer.

Twan Vermeulen, investeerde in zichzelf door in 2016 mee op avontuur te gaan naar Georgië

 

Elke reis, en deze des te meer, leert mij dat het paradijs hier en nu is. Dankjewel voor de gesprekken, inzichten, grappen, flexibiliteit, schoonheid en nieuwe ontmoetingen.

Sabrina Leidelmeijer, ging in het voorjaar 2016 mee de berg op in Georgië

X


Fotografie: Thomas van Hemert
X

Iddo maakt zingeving leuk en is niet zweverig! De hikes zijn top en de reizen staan hoog op mijn verlanglijst!

Jan Kees van Vliet, is lid van ‘de Club van Idodidid’

 

Iddo & Ylske . Yin/Yang. Dank voor alle- ruimte, aandacht, liefde, vuur, bron, wind. Een groot bad ‘in 432 Herz’. Mooie balans tussen binnen en buiten. Samen met mooie mensen het nieuwe jaar in. Ik kan mij geen beter begin wensen.

Nicole Hoven, deelneemster retraite jaarwisseling 17/18 in Noord-Frankrijk

 

Teken van de nieuwe tijd: met elkaar zijn vanuit de eenheidsgedachte en het respect voor wie de ander is, wil zijn en MAG zijn. Dank voor deze inspirerende manier van reizen. Jij voelt dit aan en durft de vernieuwing aan te gaan! Zo waardevol…

Gerda Meuleman, wandelde met Idodidid door het Ierse Connemara in de zomer van 2017

X


Fotografie: Atelier Karmijn
X

Wat een geweldige les, mooi opgebouwd, duidelijke uitleg en stem. Voelt heel goed. Ben benieuwd wat het doet als ik de les dagelijks doe. Bedankt.

Ine Stomps, rolde de mat uit en deed mee met de yogales van Iddo voor Yoga TV

 

Ja wat was dat een mooie reis! Ik heb de top gehaald met steun van een fantastische groep mensen. Iddo die als hekkensluiter deze 70-jarige in de gaten hield. Het was in een woord fantastisch, ook al omdat we allemaal alleen aan deze reis begonnen waren en al heel snel een familie werden. Heel bijzonder.

Tineke van den Klinkenberg, naar de top in Lagodehki in de kaukasus nazomer 2017

 

”Ik heb met Iddo een paar mooie wandelingen gemaakt vanuit diverse windstreken door Rotterdam. En bij het passeren van het onverwachte moois in onze eigen omgeving ontmoet je interessante mensen en hoor je de boeiendste verhalen. Dat zal op een reis naar Italië of Georgië vast nog een indrukwekkender ervaring zijn.

Bart Driessen, wandelde mee tijdens de Rotterdamse wandel 4-daagse

X


Fotografie: Atelier Karmijn
X

Of het nou een yogasessie is in de Nederlandse polders of een uitdagende hike door het Georgische Kaukasusgebergte, de evenementen van Idodidid zijn heerlijke bubbels van rust in mijn drukke dagelijkse leven. Iddo weet steeds weer precies de juiste sfeer neer te zetten voor die bijzondere samensmelting van diepgang én stilte, inspanning én ontspanning. Fijn!

Marieke van der Staak, ging niet een maar al twee keer mee op reis naar Georgië

 

De Club van Idodidid nodigt mij uit om mezelf te zijn met anderen. En vult datgene aan wat ik mezelf soms te weinig geef. Middels nieuwe ontmoetingen in de natuur, met voeding en aandacht voor lichaam en geest. In een ontspannen atmosfeer waarin mijn hart opent en ik inspiratie kan delen en ontvangen. De Club is een verrijkende ervaring die nog lang als rode draad in mijn leven mag fungeren

Eduard Dumee, lid van ‘De Club van Idodidid’

 

Inspirerende mensen, nieuwe ontmoetingen, magische plekken en veel natuur. Je krijgt ze allemaal op je pad als je meewandeld met Iddo, die zijn eigen pad volgt door simpelweg neer te zetten waar hij in gelooft.

Jamie van Lede, ging mee naar de top in Georgië en is lid van ‘De Club van Idodidid’

X


Fotografie: Lucy Zima
X

Overvloed van warmte, liefde en èchte aandacht. Opgeladen en voorzien van alle ingrediënten en inzichten om 2018 vol goede moed in te gaan. Eeuwige dank voor deze beleving. Onvergetelijk!

Joyce Voshol, medereiziger Oud & Nieuw reis Noord-Frankrijk

 

Iddo is een uniek persoon in yoga land. Met zijn fijne stem praat hij je van begin tot eind de les door. Hij richt zich hierbij niet alleen op het fysieke, ook op mentaal vlak neemt hij je mee. Keer op keer stap ik ontspannen en alert van de mat af. Hij motiveert je om deze houding te implementeren in het alledaagse leven en de aandacht die hij tijdens de les besteedt aan deze vertaalslag maakt hem bijzonder. Ik merk dat ik me er niet alleen prettiger door voel, maar ook productiever en creatiever ben op deze manier. De yogalessen van Iddo zijn precies wat ik nu nodig heb en kan ze alleen maar aanraden. Ik gun iedereen een beetje Idodidid.

Francine Uijttewaal, rolde de mat uit tijdens de lessen van Iddo

 

Heerlijke les! Wat een fijne stem die je zo door de les praat. Je gedachten krijgen de kans niet om je mee te nemen want Iddo voert je steeds weer terug met zijn warme stem en mooie woorden. De rustige maar toch intensieve twists zijn een heerlijke start voor de dag. Bedankt!

Monique, volgde een yogales van Iddo via www.yogaonline.nl

 

April, 2018
Fotografie: Idodidid