Zakelijk

Reis op maat

Een reis op maat organiseer je niet zomaar. Om de juiste keuzes te maken moet je eerst ter plekke haarfijn aanvoelen wat de condities zijn, de locaties met eigen handen aanraken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Recent verbleven we in het uiterste noorden van Schotland om een mooie route uit te stippelen voor een reis in de nabije toekomst. De kracht van het landschap is overweldigend. Dit is de plek waar Noordzee en Atlantische Oceaan botsen. Hier ervaar je de stuwende kracht, een omgeving met verrassend veel mogelijkheden.

Tekst loopt door onder afbeelding

Onderzoek op de Orkney eilanden

Prachtige stranden

Patronen

De dreigende wolkenluchten van Schotland zijn een genot voor het oog. Diepe tinten grijs, een meeslepend verhaal om naar te kijken. De hemel is vele malen omvangrijker dan de aarde, zoveel is duidelijk.

Schotse schoonheid

Dreigende luchten

Natuurlijk zijn hagelwitte stranden en warme temperaturen lekker. Echter is de plek waar warmte en koude elkaar ontmoeten een veel spannender landschap, daar is de polariteit aanwezig. Door alle tegenstellingen worden individuele idee├źn op een krachtige wijze gedestilleerd. Dat is ook precies de reden waarom wij zo van Schotland houden. Een dramatisch mooi landschap. Goed om hier nu te zijn en het een en ander voor in de nabije toekomst voor te bereiden.

De bergen van Noord-Schotland

De locaties met eigen handen aanraken

Eilanden met wegen ogenschijnlijk zonder einde. De zee als landgrens, een baken van rust en zicht op het oneindige.

Prachtig landgoed

In totaal vier dagen Schotland en 1300 kilometer verder. Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes samen.

Wandelen door een schitterend landschap

De beste gin-tonic

De reizen die we op maat aanbieden, ook voor de zakelijke markt, zitten als gegoten. De juiste berg om te beklimmen, het mooiste eiland om te bewandelen, het landgoed met de warmste sfeer, bevlogen gastsprekers, de lekkerste locale gerechten en natuurlijk de locale whiskey en gin. Woest aantrekkelijk… In de gloria.

Mei, 2018