Recensies

Recensies van deelnemers

In de loop der jaren heeft Idodidid veel mensen geïnspireerd en doen bewegen. Van yoga lessen tot avontuurlijke reizen, en van één op één coaching tot trainingssessies voor het bedrijfsleven. Om een idee te krijgen wat Idodidid met mensen doet lees je hier een selectie van van persoonlijke ervaringen.

”Met Iddo op pad in Schotland, een verrijkende ervaring! Een prachtige mix van fysieke inspanning, ontspanning, zelfreflectie, ruimte voor eigen beweging, heerlijk eten en mooie gesprekken. Een bijzonder samenzijn. Het mooiste kado aan jezelf!”

Saskia van Gent, ging in de zomer van 2018 mee naar Schotland

”Een prachtig verzorgde reis op maat naar het uiterste noorden van Schotland. Alles tot in de puntjes geregeld. Met zorg en aandacht. Een uitdagend programma. Deze retraite heeft ons goed gedaan!”

YPO (Young Presidents’ Organization), Schotland

”Iddo en Ylske creëren tijdens hun activiteiten een aangename en open sfeer waarin ‘leven’ en ‘zijn’ makkelijker worden. Ze laten me met nieuwe ogen naar plekken kijken, plekken die van zichzelf al veel natuurlijke schoonheid dragen. De reis naar Knoydart, Schotland in september 2018 was een spontaan cadeau voor mezelf en ik zie ernaar uit om ook in het nieuw jaar regelmatig mee te gaan met dit mooie en liefdevolle duo.”

Rachelle Eerhart, ging in de zomer van 2018 mee naar Schotland

YPO (Young Presidents’ Organization), Schotland

”Nadat ik enkele keren was meegegaan met Iddo’s wandelingen, was het nu erg gaaf om een samenwerking op te zetten. Om 7 uur ’s ochtends in het Kralingse Bos in stilte wandelen is magisch en de gesprekken die daarna op gang komen zijn altijd erg fijn. Keep walking, Iddo!”

Raymond Landegent, oprichter OASE

”Vandaag weer een heel inspirerende sessie gehad met mijn collega’s van Changekitchen! Met op het programma: yoga met Iddo bij zonsopkomst. Echt zo goed en verrijkend weer!”

Thijs Vink, Changekitchen

”Iddo schotelde ons een prachtige wandeling voor door onze oude buurt Vreewijk. Het was niet alleen nostalgie, maar het heeft ons ook een nieuw perspectief gegeven op de wijk. We ontdekten dingen die we als bewoners niet hebben gezien of hebben willen zien. En als klap op de vuurpijl eindigden we op het Brienenoordeiland bij een ontzettend mooie ‘nieuwe’ buitenplek.”

Martijn Lankveld, wandelde de Rotterdamse 4-daagse

De Rotterdamse wandel 4-daagse

”Na twee geweldige reiservaringen met Iddo (Georgië en Schotland) heb ik besloten om met hem 4 privé sessies te doen met als motto 360 graden (4×90 graden). Op een zeer geduldige, rustige, flexibele en openstaande manier waren deze sessies voor mij een verdere stap in mijn proces (op zoek naar meer zelfliefde). Op 4 verschillende locaties hebben we elkaar ontmoet en actief (wandelen/yoga/meditatie) aan de vooraf gestelde doelen gewerkt. Daartoe zijn me een aantal nuttige hulpmiddelen aangereikt die ik regelmatig gebruik. Ik zal Iddo in de toekomst zeker nog verder inzetten en ook mooie reizen met hem blijven maken.”

Hans Brekelmans

”Georganiseerd met enthousiasme, zorg en liefde voor mens, dier en natuur heb ik deze wandeling als prachtig ervaren. Dankjewel!”

Leonie Warrens, deelnemer Rotterdamse wandel 4-daagse

”Vier avonden. Tien kilometer. Wandelen door de stad. De stad die ik ken en toch ook nog niet. In verwondering. In gezelschap en soms alleen. In de regen én in de zon. Door stad, door natuur. Veel en weinig. In stilte en soms lawaai. In het groen en in het grijs. In Zuid en Noord. Lopen onder de inspirerende leiding van Iddo. Wandelen is eenvoudig, fijn en levert veel op. Fysieke en mentale beweging. Rust, ruimte, geluk. Groot en klein. Gezelligheid en spierpijn. Blaren en bewondering. Altijd verbinding! Dankbaar! Ga! En zeker met Iddo en zijn inspirerende netwerk van denkers en doeners. Tot 2020!”

Sandra Brandenburg, wandelde mee tijdens de Rotterdamse wandel 4-daagse 2019

Het Woud van Białowieża in Polen

”I took part to the Rotterdamse Vierdaagse and I enjoyed the walks very much! My favorites were the second and fourth days as I enjoy walking in the green more. I discovered many places of Rotterdam I did not know. It was also nice chatting with people and trying to speak some Dutch, but I also highly appreciated the moments of silent walking in the woods and along the polders. I will participate to Idodidid’s events again!”

Francesca Colla, Rotterdamse wandel 4-daagse

”Ik heb genoten van de wandelvierdaagse in augustus. Ik verheug me nu al op die van 2020. Wat een geweldig goed initiatief! Toffe route, veel afwisseling, leuke mensen, meer kennis van (het groene) Rotterdam en goed voor lijf en leden. Ik zeg doen!”

Anja Brand

”Alle activiteiten van Idodidid spreken mij aan. Het is leuk om nieuwe mensen te leren kennen en de activiteiten zijn altijd goed georganiseerd. Van Yin yoga tot reis naar Schotland of huiskamerdiner tot filmavond. Doe gewoon een keer mee en oordeel zelf!”

Christel Matla

De Rotterdamse wandel 4-daagse

”In de herfst van 2019 ben ik met Iddo en een groep mensen naar het oerbos in Polen geweest. Het was een prachtige en inspirerende week met zuivere boslucht, mooie wandelingen, yoga, heel veel bomen en vallend blad, bizons, intense herfstkleuren en het gezelschap van lieve mensen. In de avond verzamelden we ons rond de grote tafel en genoten van het lekkere eten en de wijn, van de diepgaande gesprekken met luchtigheid en humor. Door het natuurlijk leiderschap van Iddo verloopt de organisatie soepel en wordt een groep mensen een warm en hartelijk samenzijn met oog en oor voor elkaar.”

Willy van Leeuwen, Polen herfst 2019

”Inspirerend, verrassend en verkwikkend. Zó zou ik de wandelvierdaagse van Iddodidid willen beschrijven. Van kruip door sluip door paadjes naar het drukke centrum. Stilstaan bij plekken en bewoners die werken aan een groene, gezonde stad, waar de menselijke maat centraal staat. Volgend jaar weer!”

Carolien Holst

”Te voet genieten van de schoonheid van buitenverblijven van weleer op Landgoed Dordwijk. Het was een verademing om deze middag met vele tekenen van de herfst en nog enkele details van de voorbije zomer om ons heen door te brengen met gelijkgestemden: liefhebbers van wandelen en van de natuur! Wat een mooie enthousiaste groep! Iddo dankjewel voor de waardevolle ontmoeting! en aangename wandeling!”

Pieter van Stein

November, 2019
Fotografie: Idodidid