Zakelijk

Met CEO’s in Schotland

Dit najaar verbleven we met een groep CEO’s in het uiterste noorden van Schotland. We dompelde 8 mannen uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven onder in de wereld van Idodidid.

Gesterkt door de inmiddels jarenlange ervaring en geconcentreerde toewijding. Het is de opeenstapeling van ervarenheid. De aaneenrijging van inzichten. De retraite stond als een huis. Het was volmaakt door de samenwerking met een creatief team. De dynamiek welke daardoor ontstond nodigde uit tot openheid. Iedereen kreeg de ruimte om de persoonlijke basis beter te doorgronden. Dat is uiteindelijk voor ieder mens van fundamenteel belang.

Tekst loopt door onder afbeelding

Wandelen op Orkney eiland

Natuur is op z’n allerbest wanneer de elementen veelvuldig met elkaar in botsing komen. Dit is het landschap van de oneindige regenboog. Wind. Regen. Zonneschijn. Alles in overvloed.

De warme sfeer in het huis

Het kustgebied waar de Atlantische Oceaan en de Noordzee in alle kracht klotsen. Dit is het land van de pot met goud.


Het team

Wanneer je de randen opzoekt ontdek je het verbluffende aangezicht. Bruut. Ongepolijst. Uiterst krachtig. Het evenbeeld van het echte bestaan.

Oog in oog met de mooiste natuur

In het uiterste noorden van Schotland hebben we de CEO’s een ervaring gegeven die staat als een huis. De flinke dosis Atlantische zeelucht in de longen heeft het heldere denken verder aangewakkerd. Het zorgvuldig uitgebalanceerde programma zorgde voor nog meer openheid en transparantie.

Land ontmoet de ruige zee

En natuurlijk had de natuur ontiegelijk veel zeggingskracht, en nog meer versterkt door de waardevolle fysieke inspanning. Zodoende was er voor de heren onderling alle ruimte om de banden te sterken.

Appels plukken voor de taart

Dit alles in samenwerking met een excellent team. De smaaksensaties van Gilbert, de souplesse van Bas, en de onvolprezen Bart, Bobby en Maarten.

De sfeervolle ambiance

Collectief zorgden we in Schotland voor een puntgave ervaring. Met het besef dat juist door een gelijkwaardige samenwerking er de mooiste dingen gebeuren. Wat rest is de blijvende herinnering, en wie weet wat nog meer.

Het plezier met elkaar

De pot met goud

Culinair genot

Oktober, 2018