Nu verkrijgbaar

Zo oud als de weg naar Kralingen

Zo oud als de weg naar Kralingen, is een uitgave van Stichting Het Onverharde Pad, een initiatief van Iddo Drevijn.
Deze wandelgids laat je aan de hand van 108 plekken Rotterdam en Schiedam op een andere manier ervaren. De ene keer vind je een verborgen oase op steenworp afstand van Rotterdam CS. De andere keer beland je in het oudste park van Nederland, om daarna de stad in al zijn industriële rauwheid te ervaren. Natuur, cultuur, architectuur en historie; deze gids geeft een ander perspectief op de stad. En het zou zomaar kunnen dat je ondertussen ook jezelf anders en beter leert kennen.
De route loopt van Schiedam naar Kralingen, langs 108 verrassende plekken die allemaal hun eigen schoonheid en betekenis hebben. Je bepaalt zelf of je de 36 kilometer in een keer loopt, of in delen.
Wat je mag verwachten: wandelen, bewonderen, bekijken, verwonderen, verbinden, beleven, ontmoeten, vertragen, voelen en ervaren. Deze gids daagt je uit om de veelzijdigheid van de stad te ervaren en al je zintuigen open te zetten.
Ik hoop dat je het pad met veel plezier zult lopen. In één adem, in losse delen, alleen, of samen met vrienden, kinderen of familie. Eenmalig of juist keer op keer, want elk seizoen heeft zijn charme en wie goed kijkt, blijft nieuwe dingen zien.
Dus trek je (wandel)schoenen aan en ga er op uit!

Met enthousiaste groet,
Iddo Drevijn
De prijs van de wandelgids is €22,50 en te bestellen via de website www.hetonverhardepad.nl