Intro Agenda

Idodidid organiseert naast verschillende inspirerende reizen ook wekelijkse social meet-ups onder de noemer Hfc Charisma en dagtochten door stad en natuur. Originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura.

Direct naar agenda

REIZEN

Idodidid trekt door de mooiste natuurgebieden van Europa, zoals de magische Schotse Hooglanden, het betoverende Poolse oerbos en de Kaukasus van Georgië. Tijdens deze bijzondere reizen buiten de gebaande paden, verblijvend op verrassende locaties, bieden wij een transformerende ervaring.

EVENEMENTEN

Naast bijzondere reizen organiseert Idodidid meerdere evenementen per jaar in Nederland. Deze evenementen variëren van een dagvullend programma ergens in de Hollandse wildernis tot een zonsopkomst ervaring tijdens de zonnewende. Daarnaast vindt er jaarlijks een Rotterdamse wandelvierdaagse plaats en voeden we de geest met de nodige culturele brandstof.

HFC CHARISMA

Met regelmaat zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media. Er is een voelbare beweging gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten en in de ogen willen kijken tijdens een gesprek. Met Hfc Charisma voorziet Idodidid in deze groeiende behoefte door bijzondere en inspirerende ontmoeting in Rotterdam te initiëren. Dit kan variëren van een huiskamerdiner tot een filmbezoek of yoga-les.

Upcoming events


1 jun - 31 dec

Stichting Stichting Het Onverharde Pad

Het Onverharde Pad is een breed lopend onderzoek naar het potentieel van de onverharde (wandel) stad.

Lees verder
13 jul - 31 aug

Yoga Idodidid yoga

Warm welkom zomer. Drie keer in de week rollen we de mat uit. De lessen zijn op maandagavond en dinsdagavond.

Lees verder
7 jul - 25 aug

Meetups Het Onverharde Pad

Strik je veters en hike aan! Het Onverharde Pad is dé Rotterdamse wandeling. Onderweg is er alle ruimte voor mooie gespreksstof en waardevolle verbindingen.

Lees verder
11 aug - 14 aug

Evenementen De Rotterdamse wandel 4-daagse

Bekijk de stad met andere ogen. Idodidid & Het Onverharde Pad presenteren de vierde editie van De Rotterdamse wandel 4-daagse.

Lees verder
15 aug

Evenementen De Wandel verdiepingsdag

De Wandel verdiepingsdag is dé afsluiting van De Rotterdamse wandel 4-daagse!

Lees verder
22 sep

Evenementen The Rising Sun Experience

September markeert het begin van de herfst. Tijdens de equinox verwelkomen we een nieuwe seizoen.

Lees verder
4 okt

Evenementen In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren.

Lees verder
5 okt - 10 okt

Reizen Polen Bialowieza

Het Woud van Białowieża is het laatste beetje ongerepte natuur van Europa. In de herfst van 2020 reizen we wederom naar dit oerbos.

Lees verder
6 dec

Evenementen In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren. Het thema van zondag 6 december is GOED VOORNEMEN.

Lees verder
24 dec

Evenementen The Rising Sun Experience

Traditiegetrouw vieren we het Kerstfeest, midwinter en het feit dat de dagen weer gaan lengen tijdens zonsopkomst.

Lees verder
29 mei - 6 jun

Reizen Armenië Kaukasus

In het zuidelijke deel van de Kaukasus ligt het adembenemende Armenië. Begin zomer 2021 reizen we naar dit schitterende berglandschap.

Lees verder