Intro Agenda

Idodidid organiseert naast verschillende inspirerende reizen ook wekelijkse social meet-ups onder de noemer Hfc Charisma en dagtochten door stad en natuur. Originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura.

Direct naar agenda

REIZEN

Idodidid trekt door de mooiste natuurgebieden van Europa, zoals de magische Schotse Hooglanden, het betoverende Italiaanse heuvellandschap en de Kaukasus van Georgië. Tijdens deze bijzondere reizen buiten de gebaande paden, verblijvend op verrassende locaties, bieden wij een transformerende ervaring.

EVENEMENTEN

Naast bijzondere reizen organiseert Idodidid meerdere evenementen per jaar in Nederland. Deze evenementen variëren van een dagvullend programma ergens in de Hollandse wildernis tot een zonsopkomst ervaring tijdens de zonnewende. Daarnaast vindt er jaarlijks een Rotterdamse wandelvierdaagse plaats, nodigen we je twee keer per jaar uit voor de Idodidid Club-dag (lees meer) en voeden we de geest met de nodige culturele brandstof.

HFC CHARISMA

Standaard elke vrijdag zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media. Er is een voelbare beweging gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten en in de ogen willen kijken tijdens een gesprek. Met Hfc Charisma voorziet Idodidid in deze groeiende behoefte door elke week een bijzondere en inspirerende ontmoeting in Rotterdam te initiëren. Dit kan variëren van een huiskamerdiner tot een filmbezoek of yoga-les.

Upcoming events


2 mrt - 31 mrt

Meetups Idodidid yoga

In maart rollen we twee keer in de week de mat uit. De lessen zijn op maandagavond en dinsdagavond.

Lees verder
14 mrt

Reizen Informatie reis Armenië

Begin juni reizen we naar de prachtige bergen van Armenië. Voor dit avontuur zijn nog slechts 4 plekken vrij. Persoonlijk informeren we je graag verder.

Lees verder
20 mrt

Evenementen The Rising Sun Experience

Memorabel. Vrijdag 20 maart is precies tijdens zonsopkomst de lente equinox. Dit vieren we met The Rising Sun Experience.

Lees verder
3 jul

Evenementen Energiehal

Vrijdagavond 3 juli openen we de deuren van een vernieuwend dansconcept op de Raampoortstraat. Een klassieke Gymzaal is het decor voor een verrassende dans ervaring.

Lees verder
3 mei

Evenementen In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren. Het thema van zondag 3 mei is STRIJDLUST.

Lees verder
4 mei

Evenementen Stadswandeling in stilte

Wat is de betekenis van strijd anno nu? Dit verkennen we op 4 mei ’s avonds in alle stilte met een wandeling door Rotterdam.

Lees verder
30 mei - 7 jun

Reizen Armenië Kaukasus

In het zuidelijke deel van de Kaukasus ligt het adembenemende Armenië. Aan het begin van de zomer reizen we naar dit schitterende berglandschap.

Lees verder
21 jun

Evenementen The Rising Sun Experience

Zondagochtend 21 juni is de zomerzonnewende. Op een prachtige plek in de natuur beleven we de kortste nacht van het jaar.

Lees verder
13 aug - 16 aug

Evenementen Rotterdamse wandel 4-daagse

Bekijk de stad met andere ogen. Idodidid presenteert in 2020 de vierde editie van de Rotterdamse wandel 4-daagse. Elke avond planten we een boom.

Lees verder
22 sep

Evenementen The Rising Sun Experience

September markeert het begin van de herfst. Tijdens de equinox verwelkomen we een nieuwe seizoen.

Lees verder
4 okt

Evenementen In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren.

Lees verder
5 okt - 10 okt

Reizen Polen Bialowieza

Het Woud van Białowieża is het laatste beetje ongerepte natuur van Europa. In de herfst van 2020 reizen we wederom naar dit oerbos.

Lees verder
6 dec

Evenementen In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren. Het thema van zondag 6 december is GOED VOORNEMEN.

Lees verder
24 dec

Evenementen The Rising Sun Experience

Traditiegetrouw vieren we het Kerstfeest, midwinter en het feit dat de dagen weer gaan lengen tijdens zonsopkomst.

Lees verder