Intro Agenda

Idodidid organiseert naast verschillende inspirerende reizen ook wekelijkse social meet-ups onder de noemer Hfc Charisma en dagtochten door stad en natuur. Originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura.

Direct naar agenda

REIZEN

Idodidid trekt door de mooiste natuurgebieden van Europa, zoals de magische Schotse Hooglanden, het betoverende Poolse oerbos en de Kaukasus van Georgië. Tijdens deze bijzondere reizen buiten de gebaande paden, verblijvend op verrassende locaties, bieden wij een transformerende ervaring.

EVENEMENTEN

Naast bijzondere reizen organiseert Idodidid meerdere evenementen per jaar in Nederland. Deze evenementen variëren van een dagvullend programma ergens in de Hollandse wildernis tot een zonsopkomst ervaring tijdens de zonnewende. Daarnaast vindt er jaarlijks een Rotterdamse wandelvierdaagse plaats en voeden we de geest met de nodige culturele brandstof.

HFC CHARISMA

Met regelmaat zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media. Er is een voelbare beweging gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten en in de ogen willen kijken tijdens een gesprek. Met Hfc Charisma voorziet Idodidid in deze groeiende behoefte door bijzondere en inspirerende ontmoeting in Rotterdam te initiëren. Dit kan variëren van een huiskamerdiner tot een filmbezoek of yoga-les.

Upcoming events


1 jun - 31 dec

Stichting Stichting Het Onverharde Pad

Het Onverharde Pad is een breed lopend onderzoek naar het potentieel van de onverharde (wandel) stad.

Lees verder
15 dec - 19 jan

Yoga Yoga met Iddo LOCKDOWN PAKKET

Wat jij tijdens de lockdown nodig hebt is een extra portie beweging. Yoga Is the Answer. Met dit digitale pakket ontvang je ruim 6 uur Yoga met Iddo.

Lees verder
3 nov - 24 nov

Meetups Het Onverharde Pad

Het Onverharde Pad is dé wandel community van Rotterdam! Wekelijks organiseren we op dinsdagavond verbindende wandelingen.

Lees verder
24 dec

Online The Rising Sun Experience

Traditiegetrouw vieren we op 24 december tijdens zonsopkomst het Kerstfeest, midwinter en het feit dat de dagen weer gaan lengen. Met dit digitale LIVE event geef jij de feestdagen de welkome extra glans!

Lees verder
31 dec

Online Yoga met Iddo LIVE

Eindig 2020 met een goed gevoel. Op oudejaarsdag geef ik een speciale eindejaar LIVE yogales via ZOOM. Het thema van deze les is: een nieuw begin. Doe jij mee?

Lees verder
29 mei - 6 jun

Reizen Armenië Kaukasus

In het zuidelijke deel van de Kaukasus ligt het adembenemende Armenië. Begin zomer 2021 reizen we naar dit schitterende berglandschap.

Lees verder
4 okt - 9 okt

Reizen Polen Bialowieza

Het Woud van Białowieża is het laatste beetje ongerepte natuur van Europa. In de herfst van 2021 reizen we wederom naar dit oerbos.

Lees verder