Intro Agenda

Idodidid organiseert naast verschillende inspirerende reizen ook wekelijkse social meet-ups onder de noemer Hfc Charisma en dagtochten door stad en natuur. Originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura.

Direct naar agenda

REIZEN

Idodidid trekt door de mooiste natuurgebieden van Europa, zoals de magische Schotse Hooglanden, het betoverende Italiaanse heuvellandschap en de Kaukasus van Georgië. Tijdens deze bijzondere reizen buiten de gebaande paden, verblijvend op verrassende locaties, bieden wij een transformerende ervaring.

EVENEMENTEN

Naast bijzondere reizen organiseert Idodidid meerdere evenementen per jaar in Nederland. Deze evenementen variëren van een dagvullend programma ergens in de Hollandse wildernis tot een zonsopkomst ervaring tijdens de zonnewende. Daarnaast vindt er jaarlijks een Rotterdamse wandelvierdaagse plaats, nodigen we je twee keer per jaar uit voor de Idodidid Club-dag (lees meer) en voeden we de geest met de nodige culturele brandstof.

HFC CHARISMA

Standaard elke vrijdag zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media. Er is een voelbare beweging gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten en in de ogen willen kijken tijdens een gesprek. Met Hfc Charisma voorziet Idodidid in deze groeiende behoefte door elke week een bijzondere en inspirerende ontmoeting in Rotterdam te initiëren. Dit kan variëren van een huiskamerdiner tot een filmbezoek of yoga-les.

Upcoming events


27 jul

Meetups Hfc Charisma

Het huiskamer diner is inmiddels een klassieker. Tijdens het hoogtepunt van de zomervakantie neemt een goede vriend de honneurs waar. Maar natuurlijk schuiven we zelf ook aan.

Lees verder
3 aug

Meetups Hfc Charisma

Piet Oudolf is de keizer onder tuinarchitecten. Zijn echte meesterwerk is natuurlijk z’n eigen achtertuin. We gaan een kijkje nemen.

Lees verder
10 aug

Meetups Hfc Charisma

Het outdoor seizoen is in volle gang. We keren terug naar de Zandwacht op de Maasvlakte voor een yogales in een futuristische omgeving.

Lees verder
14 aug - 17 aug

Evenementen Rotterdamse wandel 4-daagse

Bekijk de stad met andere ogen. Idodidid presenteert de tweede editie van de Rotterdamse wandel 4-daagse.

Lees verder
19 aug

Evenementen Yin Yoga Special

In navolging van de succesvolle eerste editie presenteert Ylske in augustus weer een nieuwe Yin Yoga Special. Een dag lang duiken we de diepte in.

Lees verder
25 aug - 1 sep

Reizen Schotland Knoydart

Formidabel. We hebben de nieuwe droomplek gevonden. Deze zomer reizen we naar het Schotse Knoydart voor een prachtige Idodidid retraite.

Lees verder
31 aug

Meetups Hfc Charisma

Dit is het beste slotakkoord van de werkweek. Omdat de diepe ontspanning van de Yin yoga je voorbereid op een fijn weekend.

Lees verder
8 sep - 16 sep

Reizen Georgië Tusheti

Met enthousiasme presenteren we de nieuwe reis naar Georgië. De bestemming van 2018 is het adembenemende Tusheti.

Lees verder
7 okt

Evenementen De Club van Idodidid

Twee keer per jaar organiseren we een inspirerende samenkomst voor de leden van ‘De Club van Idodidid’. Aan het begin van de herfst is het eerstvolgende moment.

Lees verder
13 okt - 14 okt

Evenementen Into the Dutch Wild!

Dit is een fysieke uitdaging alsmede een intrigerende wandeltocht. Twee dagen lang wandelen we langs de Overijsselse Vecht.

Lees verder
21 okt

Evenementen Creatieve Coaching Special

De expertise van Ylske omvat meer dan alleen Yin yoga. Als kunstzinnig dynamische coach stimuleert ze creatieve zelfontplooiing.

Lees verder
24 dec

Evenementen The Rising Sun Experience

The Rising Sun Experience vormt traditiegetrouw het slotakkoord van de vier seizoenen. Bye bye 2018. Zalig Kerstfeest.

Lees verder
1 jan - 31 dec

Reizen Reizen 2019

Op zoek naar een bijzondere bestemming? We bieden reizen aan voor particulieren alsmede de zakelijke markt.

Lees verder
30 mei - 3 jun

Reizen Duitsland Berlijn

Idodidid organiseert in de vroege zomer van 2019 een unieke trip naar de Duitse hoofdstad Berlijn.

Lees verder