Intro Agenda

Idodidid organiseert naast verschillende inspirerende reizen ook wekelijkse social meet-ups onder de noemer Hfc Charisma en dagtochten door stad en natuur. Originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura.

Direct naar agenda

REIZEN

Idodidid trekt door de mooiste natuurgebieden van Europa, zoals de magische Schotse Hooglanden, het betoverende Italiaanse heuvellandschap en de Kaukasus van Georgië. Tijdens deze bijzondere reizen buiten de gebaande paden, verblijvend op verrassende locaties, bieden wij een transformerende ervaring.

EVENEMENTEN

Naast bijzondere reizen organiseert Idodidid meerdere evenementen per jaar in Nederland. Deze evenementen variëren van een dagvullend programma ergens in de Hollandse wildernis tot een zonsopkomst ervaring tijdens de zonnewende. Daarnaast vindt er jaarlijks een Rotterdamse wandelvierdaagse plaats, nodigen we je twee keer per jaar uit voor de Idodidid Club-dag (lees meer) en voeden we de geest met de nodige culturele brandstof.

HFC CHARISMA

Standaard elke vrijdag zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media. Er is een voelbare beweging gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten en in de ogen willen kijken tijdens een gesprek. Met Hfc Charisma voorziet Idodidid in deze groeiende behoefte door elke week een bijzondere en inspirerende ontmoeting in Rotterdam te initiëren. Dit kan variëren van een huiskamerdiner tot een filmbezoek of yoga-les.

Upcoming events


30 aug

Meetups Hfc Charisma

Het huiskamer diner is inmiddels een Charisma klassieker. Begin oktober reizen we naar het oerbos Białowieża in Polen. We serveren deze avond vegetarische gerechten uit de Poolse keuken. Het goede gesprek maakt de avond compleet.

Lees verder
1 sep

Evenementen Into the Dutch Wild!

Ontdek samen met ons de mooiste Nederlandse natuurgebieden. De heide bloeit en daarom brengen we een bezoek aan Nationaal Park De Meinweg.

Lees verder
15 sep

Evenementen In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren.

Lees verder
23 sep

Evenementen The Rising Sun Experience

Masterpiece. Maandag 23 september staat de equinox op het programma. Het halfjaarlijkse moment waarop de zon loodrecht boven de evenaar staat.

Lees verder
6 okt

Evenementen Yin yoga Special

Ieder seizoen presenteren we een Yin yoga Special. Tijdens de herfst duiken we een dag lang de diepte in.

Lees verder
7 okt - 12 okt

Reizen Polen Białowieża

Het Woud van Białowieża is het laatste beetje ongerepte natuur van Europa. In de herfst reizen we naar dit oerbos.

Lees verder
19 okt - 20 okt

Evenementen Into the Dutch Wild! weekend

Het hoogtepunt van de herfst vieren we in het grootste bos van Nederland. Daar ervaren we hoe belangwekkend het woud eigenlijk is.

Lees verder
15 dec

Evenementen Yin yoga Special

Ieder seizoen presenteren we een Yin yoga Special. Tijdens de winter duiken we een dag lang de diepte in.

Lees verder
24 dec

Evenementen The Rising Sun Experience

The Rising Sun Experience vormt traditiegetrouw het slotakkoord van de vier seizoenen. Bye bye 2019. Zalig Kerstfeest.

Lees verder
1 jan - 31 dec

Reizen Reizen 2020

Op zoek naar een bijzondere bestemming? We bieden reizen aan voor particulieren alsmede de zakelijke markt.

Lees verder
13 aug - 16 aug

Evenementen Rotterdamse wandel 4-daagse

Bekijk de stad met andere ogen. Idodidid presenteert in 2020 de vierde editie van de Rotterdamse wandel 4-daagse. Elke avond planten we een boom.

Lees verder