Intro Agenda

Idodidid organiseert naast verschillende inspirerende reizen ook wekelijkse social meet-ups onder de noemer Hfc Charisma en dagtochten door stad en natuur. Originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura.

Direct naar agenda

REIZEN

Idodidid trekt door de mooiste natuurgebieden van Europa, zoals de magische Schotse Hooglanden, het betoverende Poolse oerbos en de Kaukasus van Georgië. Tijdens deze bijzondere reizen buiten de gebaande paden, verblijvend op verrassende locaties, bieden wij een transformerende ervaring.

EVENEMENTEN

Naast bijzondere reizen organiseert Idodidid meerdere evenementen per jaar in Nederland. Deze evenementen variëren van een dagvullend programma ergens in de Hollandse wildernis tot een zonsopkomst ervaring tijdens de zonnewende. Daarnaast vindt er jaarlijks een Rotterdamse wandelvierdaagse plaats en voeden we de geest met de nodige culturele brandstof.

HFC CHARISMA

Met regelmaat zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media. Er is een voelbare beweging gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten en in de ogen willen kijken tijdens een gesprek. Met Hfc Charisma voorziet Idodidid in deze groeiende behoefte door bijzondere en inspirerende ontmoeting in Rotterdam te initiëren. Dit kan variëren van een huiskamerdiner tot een filmbezoek of yoga-les.

Upcoming events


1 jun - 31 dec

Stichting Stichting Het Onverharde Pad

Het Onverharde Pad is een breed lopend onderzoek naar het potentieel van de onverharde (wandel) stad.

Lees verder
1 apr - 1 jun

Yoga Yoga met Iddo lente pakket

Wat jij nu nodig hebt is een extra portie beweging. Yoga Is the Answer. Met dit digitale lente pakket krijg je 180 minuten Yoga met Iddo.

Lees verder
23 mrt - 26 okt

Het Onverharde Pad De avondwandeling

Terug van weggeweest, de avondwandeling van Het Onverharde Pad. Wekelijks op de dinsdagavond.

Lees verder
14 mei - 19 sep

Het Onverharde Pad HOP wandel festival

De zomer van 2021 is onverhard! In navolging van het Rotterdams wandel symposium presenteren we deze zomer Het Onverharde Pad wandel festival!

Lees verder
31 mei - 4 jun

Reizen Dutch Mountain Trail

Hunker jij naar een nieuw avontuur? Ben je toe aan een grensverleggende ervaring? Wil je de top bereiken? Wandel samen met mij de Dutch Mountain Trail!

Lees verder
20 jun - 21 jun

Evenementen The Rising Sun Experience

Maandag 21 juni is precies tijdens zonsopkomst de zomerzonnewende. Op een prachtige plek in de Betuwe organiseert Iddo een unieke 1-daagse retraite en midzomerviering!

Lees verder
4 okt - 9 okt

Reizen Polen Bialowieza

Het Woud van Białowieża is het laatste beetje ongerepte natuur van Europa. In de herfst van 2021 reizen we wederom naar dit oerbos.

Lees verder
28 mei - 5 jun

Reizen Armenië Kaukasus

In het zuidelijke deel van de Kaukasus ligt het adembenemende Armenië. Begin zomer 2022 reizen we naar dit schitterende berglandschap.

Lees verder