Intro Events

Idodidid organiseert naast verschillende inspirerende reizen ook wekelijkse social meet-ups onder de noemer Hfc Charisma en dagtochten door stad en natuur. Originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura.

Direct naar agenda

REIZEN

Idodidid trekt door de mooiste natuurgebieden van Europa, zoals de magische Schotse Hooglanden, het betoverende Poolse oerbos en de Kaukasus van Georgië. Tijdens deze bijzondere reizen buiten de gebaande paden, verblijvend op verrassende locaties, bieden wij een transformerende ervaring.

EVENEMENTEN

Naast bijzondere reizen organiseert Idodidid meerdere evenementen per jaar in Nederland. Deze evenementen variëren van een dagvullend programma ergens in de Hollandse wildernis tot een zonsopkomst ervaring tijdens de zonnewende. Daarnaast vindt er jaarlijks een Rotterdamse wandelvierdaagse plaats en voeden we de geest met de nodige culturele brandstof.

HFC CHARISMA

Met regelmaat zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media. Er is een voelbare beweging gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten en in de ogen willen kijken tijdens een gesprek. Met Hfc Charisma voorziet Idodidid in deze groeiende behoefte door bijzondere en inspirerende ontmoeting in Rotterdam te initiëren. Dit kan variëren van een huiskamerdiner tot een filmbezoek of yoga-les.

Upcoming events


28 apr - 30 apr

Couple Treat Retreat

De bestemming van Mentor is het adembenemende Armenië. Begin zomer 2023 reizen we naar dit schitterende berglandschap gelegen in het zuidelijke deel van de Kaukasus.

Lees verder
31 mrt

Dansfeest Die ene Tegekke dansavond

Zomerland presenteert vrijdag 31 maart Die ene Tegekke dansavond in Rotterdam!

Lees verder
27 mei - 4 jun

Mannen op reis Mentor Armenië

De bestemming van Mentor is het adembenemende Armenië. Begin zomer 2023 reizen we naar dit schitterende berglandschap gelegen in het zuidelijke deel van de Kaukasus.

Lees verder
30 mei - 3 jun

Dutch Mountain Trail Mentor

Mentor is de leer- en werkplaats voor mannen die aan de hand van wijze levenslessen en échte ontmoetingen persoonlijke groei ambiëren. Op het programma staat de Dutch Mountain Trail!

Lees verder
1 jan - 31 dec

Wandelevents Het Onverharde Pad

Het Onverharde Pad zet zich in om de verbinding tussen mens, natuur en stad te stimuleren, met wandelevents en publicaties.

Lees verder
1 feb

Netwerken De Net Andere Netwerkborrel

DNANB wordt georganiseerd voor zzp’ers, therapeuten, advocaten, coaches, muzikanten, filosofen, onderwijzers, kunstenaars, ontwerpers, oftewel; voor iedereen.

Lees verder
20 mrt

Evenementen The Rising Sun Experience

The Rising Sun Experience is een feestelijk ritueel op een prachtige plek in de natuur. Zondag 20 maart vieren we tijdens het ochtendgloren de lente equinox.

Lees verder