Intro Agenda

Idodidid organiseert naast verschillende inspirerende reizen ook wekelijkse social meet-ups onder de noemer Hfc Charisma en dagtochten door stad en natuur. Originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura.

Direct naar agenda

REIZEN

Idodidid trekt door de mooiste natuurgebieden van Europa, zoals de magische Schotse Hooglanden, het betoverende Italiaanse heuvellandschap en de Kaukasus van Georgië. Tijdens deze bijzondere reizen buiten de gebaande paden, verblijvend op verrassende locaties, bieden wij een transformerende ervaring.

EVENEMENTEN

Naast bijzondere reizen organiseert Idodidid meerdere evenementen per jaar in Nederland. Deze evenementen variëren van een dagvullend programma ergens in de Hollandse wildernis tot een zonsopkomst ervaring tijdens de zonnewende. Daarnaast vindt er jaarlijks een Rotterdamse wandelvierdaagse plaats, nodigen we je twee keer per jaar uit voor de Idodidid Club-dag (lees meer) en voeden we de geest met de nodige culturele brandstof.

HFC CHARISMA

Standaard elke vrijdag zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media. Er is een voelbare beweging gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten en in de ogen willen kijken tijdens een gesprek. Met Hfc Charisma voorziet Idodidid in deze groeiende behoefte door elke week een bijzondere en inspirerende ontmoeting in Rotterdam te initiëren. Dit kan variëren van een huiskamerdiner tot een filmbezoek of yoga-les.

Upcoming events


3 sep - 24 sep

Evenementen I do yoga

Omdat we een prachtige nazomer krijgen bewegen we naar buiten. Iedere maandag- en woensdagavond is er in het Schiebroeksepark I do yoga.

Lees verder
14 sep

Meetups Hfc Charisma

Delizioso. We eindigen de zomer in typisch Italiaanse sferen. De boomgaard is het decor van langgedekte tafels. Op het menu een heerlijke pasta en prachtige gesprekken.

Lees verder
18 sep

Evenementen I do stadswandeling

Vanaf september starten we met een tweewekelijkse Rotterdamse wandelserie. Met elkaar in beweging zijn is het uitgangspunt. Wij zorgen iedere keer voor een verrassende route en boeiende gespreksstof.

Lees verder
21 sep

Meetups Hfc Charisma

Na de zomer volgt de herfst. Voor ondernemende geestverwanten: met een zonsopkomst wandeling en ontbijtje sparren we graag samen met jullie over uiteenlopende ideeën.

Lees verder
23 sep

Evenementen The Rising Sun Experience

Masterpiece. Zondag 23 september staat de equinox op het programma. Het halfjaarlijkse moment waarop de zon loodrecht boven de evenaar staat.

Lees verder
28 sep

Meetups Hfc Charisma

Dit is het beste slotakkoord van de werkweek. Omdat de diepe ontspanning van de Yin yoga je voorbereid op een fijn weekend.

Lees verder
7 okt

Evenementen De Club van Idodidid

Twee keer per jaar organiseren we een inspirerende samenkomst onder de noemer ‘De Club van Idodidid’. Aan het begin van de herfst is het eerstvolgende moment.

Lees verder
12 okt

Meetups Hfc Charisma

KINO is de favoriete bioscoop van Idodidid. De film die we selecteren geeft stof tot nadenken.

Lees verder
13 okt - 14 okt

Evenementen Into the Dutch Wild!

Dit is een fysieke uitdaging alsmede een intrigerende wandeltocht. Twee dagen lang wandelen we langs de Overijsselse Vecht.

Lees verder
21 okt

Evenementen Creatieve Yin yoga Special

In combinatie met yin yoga biedt Ylske jou deze dag in oktober de mogelijkheid om weer een stap dichter bij je eigen essentie te komen.

Lees verder
25 nov

Evenementen Yin Yoga Special

In navolging van de succesvolle eerste editie presenteert Ylske in november weer een nieuwe Yin Yoga Special. Een dag lang duiken we de diepte in.

Lees verder
24 dec

Evenementen The Rising Sun Experience

The Rising Sun Experience vormt traditiegetrouw het slotakkoord van de vier seizoenen. Bye bye 2018. Zalig Kerstfeest.

Lees verder
1 jan - 31 dec

Reizen Reizen 2019

Op zoek naar een bijzondere bestemming? We bieden reizen aan voor particulieren alsmede de zakelijke markt.

Lees verder
20 apr - 27 apr

Reizen Schotland Knoydart

Formidabel. Ook in 2019 reizen we naar het Schotse Knoydart voor een prachtige Idodidid retraite.

Lees verder
30 mei - 3 jun

Reizen Duitsland Berlijn

Idodidid organiseert in de vroege zomer van 2019 een unieke trip naar de Duitse hoofdstad Berlijn.

Lees verder