Intro Agenda

Idodidid organiseert naast verschillende inspirerende reizen ook wekelijkse social meet-ups onder de noemer Hfc Charisma en dagtochten door stad en natuur. Originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura.

Direct naar agenda

REIZEN

Idodidid trekt door de mooiste natuurgebieden van Europa, zoals de magische Schotse Hooglanden, het betoverende Poolse oerbos en de Kaukasus van Georgië. Tijdens deze bijzondere reizen buiten de gebaande paden, verblijvend op verrassende locaties, bieden wij een transformerende ervaring.

EVENEMENTEN

Naast bijzondere reizen organiseert Idodidid meerdere evenementen per jaar in Nederland. Deze evenementen variëren van een dagvullend programma ergens in de Hollandse wildernis tot een zonsopkomst ervaring tijdens de zonnewende. Daarnaast vindt er jaarlijks een Rotterdamse wandelvierdaagse plaats en voeden we de geest met de nodige culturele brandstof.

HFC CHARISMA

Met regelmaat zijn er de social meet-ups van Idodidid. Wat ooit als een gimmick aan de keukentafel is ontstaan als Het Filosofisch Café: Charisma, is inmiddels een serieuze tegenbeweging ten opzichte van de social media. Er is een voelbare beweging gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten en in de ogen willen kijken tijdens een gesprek. Met Hfc Charisma voorziet Idodidid in deze groeiende behoefte door bijzondere en inspirerende ontmoeting in Rotterdam te initiëren. Dit kan variëren van een huiskamerdiner tot een filmbezoek of yoga-les.

Upcoming events


1 jun - 31 dec

Stichting Stichting Het Onverharde Pad

Het Onverharde Pad is een breed lopend onderzoek naar het potentieel van de onverharde (wandel) stad.

Lees verder
15 dec - 19 jan

Yoga Yoga met Iddo LOCKDOWN PAKKET

Wat jij tijdens de lockdown nodig hebt is een extra portie beweging. Yoga Is the Answer. Met dit digitale pakket ontvang je ruim 6 uur Yoga met Iddo.

Lees verder
12 feb

Evenementen In het spoor van de wolf

De winter is goud! Komende vrijdag is er een ingelaste wolventraining vanwege het winterweer. Deze outdoor training voor mannen is de perfecte workout om jezelf fysiek en mentaal te boosten.

Lees verder
20 mrt

Evenementen The Rising Sun Experience

There we go. Zaterdagmorgen 20 maart is de lente equinox. In de natuur is alle ruimte. In klein gezelschap vieren we het hoogtepunt van de lente!

Lees verder
23 mrt - 26 okt

Het Onverharde Pad De avondwandeling

Terug van weggeweest, de avondwandeling van Het Onverharde Pad. Wekelijks op de dinsdagavond.

Lees verder
4 mei

Het Onverharde Pad Nationale Stiltewandeling

Op 4 mei is de jaarlijkse herdenking. Het Onverharde Pad presenteert, evenals in voorgaande jaren, de Nationale Stiltewandeling.

Lees verder
14 mei - 19 sep

Het Onverharde Pad HOP wandel festival

De zomer van 2021 is onverhard! In navolging van het Rotterdams wandel symposium presenteren we deze zomer Het Onverharde Pad wandel festival!

Lees verder
31 mei - 4 jun

Reizen Dutch Mountain Trail

Hunker jij naar een nieuw avontuur? Ben je toe aan een grensverleggende ervaring? Wil je de top bereiken? Wandel samen met mij de Dutch Mountain Trail!

Lees verder
29 mei - 6 jun

Reizen Armenië Kaukasus

In het zuidelijke deel van de Kaukasus ligt het adembenemende Armenië. Begin zomer 2021 reizen we naar dit schitterende berglandschap.

Lees verder
4 okt - 9 okt

Reizen Polen Bialowieza

Het Woud van Białowieża is het laatste beetje ongerepte natuur van Europa. In de herfst van 2021 reizen we wederom naar dit oerbos.

Lees verder