Intro Couple Treat Retreat

De bestemming van Mentor is het adembenemende Armenië. Begin zomer 2023 reizen we naar dit schitterende berglandschap gelegen in het zuidelijke deel van de Kaukasus.

28 APRIL – 30 APRIL 2023

Couple Treat Retreat met Iddo en Ylske.

De bestemming van ‘mannen op reis’ aan het begin van de zomer is Armenië. Dit land staat bekend om zijn rijke cultuur, schitterende natuur en erg smakelijke keuken. Het zijn de ingrediënten voor een prachtige Mentor expeditie waarin tijd en ruimte nieuwe betekenis krijgen… begin deze zomer is het Het overweldigende natuurschoon is kenmerkend voor Armenië. Al wandelend ontdekken we tijdens deze retraite de prachtige natuur en rijke cultuur. Op iedere heuvelrug schijnt een ander licht. Dit is een reis van onophoudelijke verwondering. Van het ruige zuiden tot het bosrijke noorden. Dit is de Kaukasus op zijn allerbest.

Eeuwen lang was Armenië het knooppunt van de handelsgeest. De zijderoute vormde de verbinding tussen oost en west. Het is de samenkomst van verschillende richtingen wat Armenië bij uitstek het land van verbinding maakt. Dit gegeven vormt de insteek van het week durende programma. Het is de samenkomst van alle elementen. Dit is het middelpunt van moeder aarde. Strik je veters en hike aan voor een aantal onvergetelijke wandeltochten en meditatieve ervaringen.