Intro Die ene Tegekke dansavond

Zomerland presenteert vrijdag 31 maart Die ene Tegekke dansavond in Rotterdam!

31 MAART

Die ene Tegekke dansavond

De zonsopkomst is een magisch begin van de nieuwe dag. Tijdens het ochtendgloren voel je je verbonden met de kracht en schoonheid van moeder aarde. Eens in de drie maanden is de opkomende zon buitengewoon. Het licht van die dag markeert het hoogtepunt van het desbetreffende seizoen. Vier de lente als nooit tevoren.

We verwelkomen je op de Vijverschie. Een plek. In de polder tussen Delft en Rotterdam. Een buitenplaats voor creatieve kwartiermakers, koplopers in pak en wakkere wereldverbeteraars. We vieren zowel binnen als buiten de equinox, lente én het bijzondere feit dat de lengte van de dag en nacht nagenoeg overal op aarde gelijk is!

Gedurende het ochtendgloren ervaar je de intense schoonheid van het veranderende licht, en heb je de rijkste ideeën. Persoonlijke gebeurtenissen passeren nog eenmaal de revue. Met goed gevoel bepaal je zelf de intentie voor dit seizoen van groei en bloei. Extra geholpen door de mooie impact van de opkomende zon. Dit is een meditatieve ervaring welke je de energie en inspiratie geeft om met een open, ontvankelijke houding de wereld om je heen tegemoet te treden, en te vertrouwen op je eigen kunnen.

– Ontvangst bij een knapperend haardvuur

– Aansluitend equinox meditatie onder de bezielende leiding van Iddo

– Een betoverende hike door de poldervelden

– Verzorgen we een rijkelijk lente-ontbijt aan de lange tafel

– Waardevolle ontmoetingen, rijke gesprekken, persoonlijke groei

Het einde van deze viering is rond het middaguur.

Het navigatie adres is: Vijverschie, Schieweg 212, 2636 KA Schipluiden