Intro Mentor

Mentor is de leer- en werkplaats voor mannen die aan de hand van wijze levenslessen en échte ontmoetingen persoonlijke groei ambiëren. Op het programma staat de Dutch Mountain Trail!

30 MEI – 3 JUN 2022

Mentor: de leer- en werkplaats voor mannen

Mentor is de leer- en werkplaats voor mannen die aan de hand van wijze levenslessen en échte ontmoetingen persoonlijke groei ambiëren. De expedities welke Iddo organiseert variëren van dagtochten tot meerdaagse reizen waarin jij als man bewust de tijd krijgt om richting te bepalen, helderheid te verkrijgen en opnieuw in contact te komen met innerlijke behoeften en grenzen. Mentor is de leerschool voor verschillende generaties, van jong volwassen tot nestor en alles daar tussenin. Vind de Mentor in jezelf.

Heb jij ook de neiging om een mentor buiten jezelf te zoeken? In de vorm van een leraar, een vaderfiguur, een schrijver, een muze, performer, een guru, een mannelijk of juist vrouwelijk inspirerend voorbeeld?

Je laten inspireren door anderen is waardevol en belangrijk, maar wat nou als je al de wijsheid en kunde die je in jezelf hebt ontwikkeld al die jaren nu eens gaat inzetten en gebruiken om je eigen richting te bepalen? Wat nou als je de mentor ín je zelf steeds duidelijker ziet staan en hoort spreken? Dan is het tijd om te gaan luisteren.

Wil jij jezelf een liefdevolle, doch ferme duw geven in de richting van persoonlijk leiderschap? Wil jij je niet enkel door anderen laten inspireren, maar nu eindelijk de mentor in jezelf vinden? Lees dan verder.

Hoogtepunten

Jouw persoonlijke gids

Iddo Drevijn is jouw persoonlijke gids. Hij geeft je als man bewust de tijd om richting te bepalen, helderheid te verkrijgen en opnieuw in contact te komen met innerlijke behoeften en grenzen.

Dutch Mountain Trail

De Dutch Mountain Trail is de meest avontuurlijke wandelroute van ons land. De wandeling is de rode draad van het programma. In de op- en neergaande beweging maak je de reis naar jezelf in 360 graden.

Plek van bezinning

De thuisbasis tijdens deze expeditie is een prachtig huis gelegen in de Voerstreek. Thuiskomen na een lange dag wandelen voelt hier als 'echt thuis komen'.

• Beweeg jij alleen nog in je eigen kringetje?
• Houd jij jezelf klein vanuit bescheidenheid?
• Ben jij geneigd de oorzaken van jouw persoonlijke worstelingen vooral buiten jezelf leggen?
• Blijf je ‘spiritueel shoppen’?
• Heb jij een dominant aanwezige innerlijke criticus?
• Pas jij je steeds aan of lig je meestal dwars?
• Ben jij gevoelig voor afleiding en verslavingen?
• Stel je steeds belangrijke zaken uit?
• Zijn jouw eigen grenzen en behoeften jou niet altijd helder?
• Vind je het lastig richting te geven aan je (werkzame) leven?
• Maak jij contact met jouw eigen waarden en purpose in je leven?
• Kom je moeilijk in beweging?

Dan is dit programma, aangeboden door Iddo Drevijn, voor jou.

Het Mentor programma

Het Mentor programma speelt zich af in de natuur. We ontmoeten elkaar op inspirerende plekken in binnen- en buitenland voor een fundamentele reis naar jezelf in 360°. Je leert je eigen potentiële kracht (her-)ontdekken, je leert beter te luisteren naar wat je zélf echt wilt in het leven, en je laat je inspireren door andere mannen die net als jij op zoek zijn naar hun eigen unieke fermheid. De natuur en de ontmoetingen faciliteren dit proces in jezelf.

We wandelen gezamenlijk door het landschap, we vertragen, we versnellen, we verstillen en delen, we kijken en luisteren, we werken en leren. De synergie met de ander vertelt ons over de synergie in onszelf. Verbroedering onderling wijst je de weg naar de meest authentieke versie van jezelf.