Intro The Rising Sun Experience ~ Equinox

Dit is wederom een glorieuze ervaring. Op 24 december vieren we traditiegetrouw tijdens zonsopkomst het Kerstfeest, midwinter en het feit dat de dagen weer gaan lengen!

20 MRT – 06:00 UUR

The Rising Sun Experience lente-equinox 2022

De zonsopkomst is een magisch begin van de nieuwe dag. Tijdens het ochtendgloren voel je je krachtig verbonden met de schoonheid van moeder aarde. Eens in het kwartaal is de rijzende zon extra bijzonder. Traditiegetrouw vieren we de Het markeert dan immers het hoogtepunt van het desbetreffende seizoen. Op 24 december is het weer tijd voor de jaarlijkse kersteditie van The Rising Sun Experience.

We verwelkomen je op de Vijverschie. Een plek. In de polder tussen Delft en Rotterdam. Een buitenplaats voor creatieve kwartiermakers, koplopers in pak en wakkere wereldverbeteraars. Voor de gelegenheid aangekleed in prachtige Midwinter sfeer met kaarslicht en bijpassende muziek. We vieren zowel binnen als buiten de zonnewende, midwinter én het bijzondere feit dat de dagen weer gaan lengen!

Gedurende het ochtendgloren ervaar je de intense schoonheid van het veranderende licht, en heb je de rijkste ideeën. Persoonlijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar passeren nog eenmaal de revue. Met goed gevoel bepaal je zelf de intentie voor het nieuwe jaar. Extra geholpen door de mooie impact van de opkomende zon. Dit is een meditatieve ervaring welke de feestdagen extra betekenis geeft.

– Ontvangst bij een knapperend haardvuur

– Aansluitend zonnewende meditatie onder de bezielende leiding van Iddo

– Er is live muziek van harpiste Indra Diallo

– Een betoverende hike door de poldervelden

– Verzorgen we een rijkelijk Kerstontbijt aan de lange tafel

– Waardevolle ontmoetingen, rijke gesprekken

Op dinsdag 24 december zal de zon om 08:49 uur opkomen.

Het einde is tussen 12 en 13 uur.

Het navigatie adres is: Vijverschie, Schieweg 212, 2636 KA Schipluiden

Reserveren doe je per mail:
iddo@idodidid.com