Het Onverharde Pad

PAKKET 1

Pakket 1 is een doelbewust plan van aanpak. Één op één.
Een goede relatie met jezelf is de basis voor een goede relatie met je werk en je collega’s.

De basis van een goede relatie (met jezelf en anderen) wordt gevoed door de vier pijlers van Idodidid. Deze pijlers bieden we aan in vier ontmoetingen van 90 minuten.

Pijler 1 Wandelen
De natuur absorbeert wat je wilt loslaten. Hierdoor ontstaat ruimte om met een frisse blik te kijken naar relevante (werk)gerelateerde thema’s. Samen wandelen in een natuurlijke omgeving doen we dichtbij huis of wat verder weg.

Tijdens deze wandeling zullen we via een oriënterend gesprek het gewenste thema voor de volgende ontmoetingen helder krijgen.

Pijler 2 Yoga
Yoga brengt je in verbinding met jezelf en schept ruimte. Het maakt niet uit of het de eerste keer is of dat je al jaren yoga beoefent, alle oefeningen worden op maat gesneden.
Lichaam en geest functioneren niet los van elkaar. Tijdens deze sessie leer je over jezelf door naar je lichaam te luisteren. Wat heeft je lichaam nodig om in het dagelijks leven energieker, creatiever en productiever te zijn.

Pijler 3 Inspiratie
Samen bezoeken we een inspirerende plek. Dit kan variëren van een museumbezoek tot een verborgen plek in de stad.

Inspiratie is een belangrijke voorwaarde in het leven om tot creativiteit, nieuwe kennis en inzichten te komen. Laat je verrassen en wees ontvankelijk voor wat inspiratie met jou kan doen.

Pijler 4 Ontmoeting
Gesprekken en ontmoetingen motiveren tot openheid, groei en zelfbewustzijn. Anderen zijn een spiegel voor jezelf. In elke ontmoeting zit een les, al is het maar het hebben van plezier.

Zo kan een ontmoeting met bijvoorbeeld een kunstenaar, fotograaf, ondernemer of een voedingsdeskundige voor jou persoonlijk een eye-opener zijn.

Om een optimaal resultaat te behalen dienen de vier verschillende ervaringen binnen een tijdspanne van maximaal acht weken gepland te worden.

Aan het einde van dit traject zal er een reflecterend gesprek plaatsvinden om de beoogde doelen samen in het nieuwe licht te bekijken.

Tarief
Neem contact op voor een offerte.

Fotografie: Thomas van Hemert