Event

Yin yoga Special

Yoga belichaamt meer dan fysieke inspanning alleen, het gaat over ruimte maken in zowel lichaam als geest.
Tijdens Yin yoga laten we fysieke inspanning zelfs even voor wat het is en leren we juist elke vorm van spierspanning los te laten waardoor we de diepere lagen in ons lichaam bereiken.

Boerderij de Vijverschie even buiten Rotterdam vormt 16 juni het decor van deze dag. Om 10:00 uur is de ontvangst in de tuin waar we, omringd door bloemenpracht, een kop koffie of thee drinken met elkaar. Daarna zullen we binnen in het centrale gedeelte van de boerderij op onze matjes plaatsnemen.

In een paar uur tijd geven we zowel lichaam als geest de kans om te vertragen en te ontspannen. Luisteren naar wat je lichaam jou te vertellen heeft en naar dat wat zich op een dieper niveau in jou afspeelt. Ylske neemt jullie mee op deze reis langs verschillende levensgebieden (chakra’s) doormiddel van grondhoudingen, zorgvuldig gekozen muziek en stilte. De sfeer van deze bijzondere boerderij en de goed verzorgde lunch, maken deze dag compleet.

We eindigen in de middag rond 15.00 uur wederom in de tuin waar ruimte zal zijn voor een afsluitend drankje, eventuele vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Matjes en meditatiekussens zijn aanwezig. Ervaring met yoga is geen vereiste.

Het adres van de Vijverschie is Schieweg 212, Schipluiden, net ten noorden van Rotterdam.

Koop je ticket >>>>> https://www.eventbrite.nl/e/tickets-yin-yoga-special-57587065463