Nieuws

Equinox viering

De lente is onstuitbaar. Het échte begin van de astronomische lente wordt ingeluid met de equinox, de stonde waarop de zon loodrecht boven de evenaar staat. In de Perzische cultuur markeert dit moment het voorjaarsfeest Noroez, oftewel: gelukkig nieuwjaar! Deels geïnspireerd op dit meesterwerk van het immateriële erfgoed van de mensheid, en vooral omdat het exacte begin van de lente symbool staat voor bloei, organiseren we een lentefeest voor ondernemende geestverwanten. Dit is The Rising Sun Experience in hartje Rotterdam.

Ieder kwartaal belichten we de speciale betekenis van de opkomende zon. Op woensdag 20 maart zal om 22:58 uur Nederlandse tijd de equinox plaatsvinden. De eerste zonsopkomst na de dag-en-nachtevening heeft veel zeggingskracht. Donderdagochtend 21 maart is het moment om dit te vieren, je persoonlijke intentie extra kracht bij te zetten, en deze te verweven met de spirit van het nieuwe jaar.

De speciale viering zal plaatsvinden in het grootste natuurgebied van Rotterdam. Interessant voor iedereen die de positieve kracht van de natuurwetten wilt ervaren. Niet voor niets is de lente equinox in tal van landen het grootste feest van het jaar. Het staat symbool voor een nieuw begin en markeert de bloeiperiode in velerlei opzichten. Wanneer je je persoonlijke groeipotentieel beter wilt doorgronden dan is dit de uitgelezen kans.

Meer informatie over de equinox viering van
>>> 21 maart lees je hier