voor individuen

360° PAKKET

Het 360° pakket voor individuen bestaat uit vier ervaringen van 90 minuten die tot doel hebben de relatie met jezelf (en dus ook anderen) te verstevigen.
De basis van een goede relatie met jezelf wordt gevoed door de vier pijlers.

Pijler 1 Wandelen
De natuur absorbeert wat je wilt loslaten. Hierdoor ontstaat ruimte om met een frisse blik te kijken naar voor jou relevante thema’s. Samen wandelen in een natuurlijke omgeving doen we dichtbij huis of wat verder weg.
Tijdens deze wandeling zullen we via een oriënterend gesprek het gewenste thema voor de volgende ontmoetingen helder krijgen.

Pijler 2 Yoga
Yoga brengt je in verbinding met jezelf en schept ruimte. Het maakt niet uit of het de eerste keer is of dat je al jaren yoga beoefent, alle oefeningen worden op maat gesneden.
Lichaam en geest functioneren niet los van elkaar. Tijdens deze sessie leer je over jezelf door naar je lichaam te luisteren.

Pijler 3 Inspiratie
Samen bezoeken we een inspirerende plek. Dit kan variëren van een museumbezoek tot een verborgen plek in de stad.

Inspiratie is een belangrijke voorwaarde in het leven om tot creativiteit, nieuwe kennis en inzichten te komen. Laat je verrassen en wees ontvankelijk voor wat inspiratie met jou kan doen.

Pijler 4 Ontmoeting
Gesprekken en ontmoetingen motiveren tot openheid, groei en zelfbewustzijn. Anderen zijn een spiegel voor jezelf. In elke ontmoeting zit een les, al is het maar het hebben van plezier.

Zo kan een ontmoeting met bijvoorbeeld een kunstenaar, fotograaf, ondernemer of een voedingsdeskundige voor jou persoonlijk een eye-opener zijn.

Om voor jezelf een optimaal resultaat te behalen dienen de vier verschillende ervaringen binnen een tijdspanne van maximaal acht weken gepland te worden.

Tijdens de laatste bijeenkomst zullen we terugkijken op het geheel aan ervaringen en reflecteren op datgeen wat het jou gebracht heeft.
Naar aanleiding daarvan is er altijd een vervolgtraject mogelijk.

Tarief
Voor het pakket van 4 x 90 minuten betaal je € 360,-

Fotografie: Atelier Karmijn