Intro Yoga met Iddo

Wat jij deze lange winter nodig hebt is een extra portie beweging. Yoga Is the Answer. Naast de wekelijks live lessen via Zoom op maandagavond zijn er digitale pakketten voor de thuisblijvers.

YOGA MET IDDO

Gezond lichaam, gezonde geest

Tijdens de donkere maanden mis jij misschien discipline en wilskracht om voldoende te bewegen. Of je nu Rotterdammer bent of in Appingedam woont: ik, yoga motivator Iddo, help jou met een verkwikkend programma de winter door!

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn een drietal opties:

LIVE

Op maandagavond 20 uur rol ik de mat uit voor een uur durende LIVE uitzending via Zoom vanuit De Ruimte voor ideeën. Oefeningen worden afgewisseld door een motiverende peptalk. Dit is een goed begin van de nieuwe week! #mondaymotivation

De prijs is € 𝟭𝟬

Betaling is middels een Tikkie.

Interesse? Neem contact met me op via iddo@idodidid.com Dan plaats ik je op de lijst en informeer ik je via de mail verder!

YOGA PAKKET SUBLIEM

Dit digitale pakket nummer 1 is een samenstelling van 10 verschillende yogalessen.

Deze bundel bestaat uit:

1 x 60 min hatha-flow
1 x 60 min hatha-flow
1 x 60 min relax-slow-yin
1 x 45 min relax-slow-yin
1 x 30 min hatha-flow
1 x 30 min hatha-flow
1 x 30 min relax-slow-yin
1 x 20 min hatha-flow
1 x 15 min relax-slow-yin
1 x 10 min hatha-flow

De prijs van dit pakket is € 75

Na betaling krijg je middels een toegestuurde link toegang tot de lessen. De lessen zijn in week nummer 46 beschikbaar.

Actie! Wanneer je voor zondag 8 november 12:00 uur besteld krijg je 20% korting! Misschien wil jij dit iemand wel cadeau doen? Wat een briljant idee! 🙂

OOK ZAKELIJKE MARKT

Ik ben er eveneens voor de zakelijke markt. Gedurende dit jaar van transitie heb ik voor verschillende bedrijven en organisaties (digitale) lessen op maat verzorgd. Want zeg nou zelf: een vitale organisatie is juíst in deze tijd ontzettend belangrijk.

De mogelijkheden variëren van digitale live sessies tot speciale korte oefeningen voor schouders, nek en rug. Ook kleinschalige sessies (op gepaste afstand) is een optie. Informeer naar de mogelijkheden.

Interesse in één van vier bovengenoemde pakketten? Neem dan per mail iddo@idodidid.com of app 06-24860533 contact met mij op.

Met enthousiaste groet,

Iddo