Intro The Rising Sun Experience

Traditiegetrouw vieren we op 24 december tijdens zonsopkomst het Kerstfeest, midwinter en het feit dat de dagen weer gaan lengen. Met dit digitale LIVE event geef jij de feestdagen de welkome extra glans!

24 DEC – 08:00 UUR

LIVE vanaf de Ackerdijkse Plassen

De zonsopkomst is een oogstrelende ervaring. Eens in het kwartaal is de rijzende zon extra speciaal. Het markeert dan immers het hoogtepunt van het desbetreffende seizoen. Op 24 december is het weer tijd voor de jaarlijkse Kersteditie van The Rising Sun Experience!

Het jaar 2020 kan wel wat extra licht gebruiken! 🌟

Hoe heb jij dit afgelopen jaar beleeft? Met wat voor intentie wil jij het nieuwe jaar beginnen?

Voor mij, Iddo, is de zonsopkomst de meest glorieuze ervaring. Het geeft mij kracht en inspiratie. Tijdens het ochtendgloren ervaar je de magie van het leven. Dit wil ik door middel van een meditatie graag met je delen! πŸ’«

De situatie leent zich er dit jaar jammer genoeg niet voor om in groten getale samen te te komen. Het is even niet anders. Gelukkig heb ik een (eveneens verbindend) passend alternatief voor jou!

Ieder jaar organiseer ik op 24 december in samenwerking met een liefdevol team The Rising Sun Experience op de Ackerdijkse Plassen. In dit bijzondere natuurgebied van Natuurmonumenten begon voor mij, inmiddels alweer lang geleden, de voorliefde voor de zonsopkomst. In voorgaande jaren was de warme ambiance, de geleide meditatie, de wandeling, het Kerstontbijt en de verbinding met anderen voor mij telkens weer één van de hoogtepunten in het jaar. Het oude jaar werd afgesloten. We verwelkomde het licht. Het is dit jaar niet anders, alleen digitaal. πŸ‘ŒπŸΌ

De magie van dit feest wil ik jullie dus ook dit jaar niet onthouden. Juist in dit jaar van verwarring, angst en gebrek aan contact met anderen is mijn motivatie groter dan ooit om op een waardige manier LIVE met jou en anderen te verbinden. Omdat licht, liefde, schoonheid en enthousiasme nΓΊ nog belangrijker zijn dan ooit tevoren. πŸŒŸπŸ’—πŸŒŸ

Alright. Wat ik ga doen is het volgende.

βœ¨πŸŽ„βœ¨ The Rising Sun Experience βœ¨πŸŽ„βœ¨

🌟 donderdag 24 december, 08:00 uur 🌟

Om 08:00 uur start de LIVE meditatie vanuit de sfeervolle ambiance van de Oud-Hollandse boerderij de Ackerdijkse Plassen. Op deze bijzondere plek neem ik jullie mee β€˜naar binnen’ met een geleide meditatie. Voor een ieder van jullie brand ik een kaarsje. Na een korte reflectie op het afgelopen jaar omarmen we vooral de schoonheid van het moment. Geholpen door een mooi verhaal en live muziek. Aansluitend beweeg ik naar buiten voor een wandeling, om in het landschap de natuur te zien ontwaken, de rijzende zon te verwelkomen en samen met jullie het Kerstfeest in te luiden! ✨

En dat niet alleen:

πŸ§˜πŸ½β€β™‚οΈ Je ontvangt tevens een uur durende speciale kerst-yogales. Deze kun je zo vaak als je wilt in de Kerstvakantie beoefenen.

🎧 En tevens heb ik voor jou een geleide meditatie met als thema: een nieuw begin.

🎧 Daar bovenop een wandelmeditatie. Al wandelend neem ik je mee over Het Onverharde (levens)Pad. Met humor, spirit en veerkracht.

🎼 Daarnaast heb ik met zorg en liefde een Spotify playlist samengesteld met een selectie allerfijnste midwinter muziek. Daar kun je tijdens de feestdagen heerlijk op wegdromen.

Daags voor aanvang van het event ontvang je van mij een mailbericht met de opnames en de link voor de LIVE zonsopkomst meditatie van 24 december.

Koop nu je ticket. Zomaar een geste: dit immateriΓ«le Kerstcadeau is een prachtig geschenk voor de ander. πŸ˜ƒ

Met enthousiaste groet,

Iddo