Intro The Rising Sun Experience

Dit is wederom een glorieuze ervaring. Op 24 december vieren we traditiegetrouw tijdens zonsopkomst het Kerstfeest, midwinter en het feit dat de dagen weer gaan lengen!

24 DEC – 07:00 UUR

Idodidid presenteert The Rising Sun Experience

De zonsopkomst is een oogstrelende ervaring. Eens in het kwartaal is de rijzende zon extra speciaal. Het markeert dan immers het hoogtepunt van het desbetreffende seizoen. Op 24 december is het weer tijd voor de jaarlijkse Kersteditie van The Rising Sun Experience.

In de sfeervolle ambiance van de Oud-Hollandse boerderij de Ackerdijkse Plassen van Natuurmonumenten vieren we zowel binnen als buiten de zonnewende, midwinter én het bijzondere feit dat de dagen weer gaan lengen!

Gedurende het ochtendgloren ervaar je de intense schoonheid van het veranderende licht, en heb je de rijkste ideeën. Persoonlijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar passeren nog eenmaal de revue. Met goed gevoel bepaal je zelf de intentie voor het nieuwe jaar. Extra geholpen door de mooie impact van de opkomende zon. Dit is een meditatieve ervaring welke de feestdagen extra betekenis geeft.

  • Ontvangst bij een knapperend haardvuur
  • Aansluitend zonnewende meditatie
  • Er is live muziek
  • Een betoverende hike door de poldervelden
  • Verzorgen we een heerlijk Kerstontbijt

Op dinsdag 24 december zal de zon om 08:49 uur opkomen.
Het einde is rond de klok van 11:00 uur.

Het navigatie adres is: Ackerdijkse Plassen, Rijksstraatweg 125, 2629 JE Delft.