Intro The Rising Sun Experience ~ equinox

Donderdagochtend 23 september is de herfstequinox. Dit ís een voortreffelijk moment voor verwondering. Ik vier de equinox in de buitenlucht. Ga je mee?

23 SEP

The Rising Sun Experience

Vier keer per jaar is de zonsopkomst voor mij éxtra bijzonder. Op donderdagochtend 23 september verwelkomen we tijdens het ochtendgloren een nieuwe seizoen. De zon staat die ochtend loodrecht boven de evenaar. Oftewel; dit is de equinox!

Het ochtendlicht klaart de geest. De buiten-ervaring geeft je weer het krachtige gevoel wezenlijk verbonden te zijn met de elementen en jezelf. Troebele gedachtes maken plaats voor nieuwe ideeën. Een futloos gevoel maakt plaats voor energie!

Wat gaan we doen:

Op 40 minuten rijden van Rotterdam ligt een adembenemend mooi natuurgebied. Ik heb in de auto plek voor 3 personen. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Op eigen vervoer naar de plek reizen kan natuurlijk ook! De dag tevoren deel ik in dat geval de coördinaten met je.

In 4 uur tijd maak ik samen met jullie een beweging richting de opkomende zon. Op donderdagochtend is overal op aarde de lengte van de dag gelijk aan de lengte van de nacht. Daardoor ervaar je een machtig gevoel van verbondenheid.

Terwijl de wereld langzaam ontwaakt wandelen we in alle vroegte door de mistige velden. De rijzende zon kleurt de lucht in prachtige tinten. De ‘wow-factor’ is geheel aan onze zijde.

Ik verrijk het programma met:

✨ Een ochtend hike door de prachtige natuur
🌞 Zonsopkomst meditatie
🍩 Yoga
✨ Inspirerende gesprekken
🍪 Heerlijke snack
☕️ koffie en/of thee

Na afloop ben je klaar om het nieuwe seizoen te omarmen. 🙏🏼

Met enthousiaste groet,

Iddo Drevijn