Intro The Rising Sun Experience

Zaterdagmorgen 22 juni is het beginpunt van de langste dag, oftewel: midzomer. Dit vieren we met een prachtige wandeling in de Hollandse natuur tijdens zonsopkomst.

22 JUN – 04:00 UUR

Idodidid presenteert The Rising Sun Experience

Nog een keer omdraaien doe je maar op zondagochtend. Deze trip is voor de echt vroege vogels. Maak kennis met een verrassend stuk Zuid-Hollands landschap dat prachtig oplicht in het licht van de rijzende zon.

Sinds mensenheugenis is de zonnewende een magisch moment. De langste dag geeft je veel energie, en is het ideale moment om met een heldere blik te kunnen bepalen wat echt belangrijk is in je persoonlijk leven.

Wat gaan we doen?

We verzamelen om 04:00 uur op de parkeerplaats Goudse Hout, gelegen bij de Reeuwijkse Plassen.

Iddo gidst jullie tijdens het ochtendgloren met een activerende hike door de velden. Onderweg genieten van het prachtige natuurschoon. Vlak voor zonsopkomt (05:22 uur) staan we stil voor een midzomer ceremonie. Met elkaar vieren we de zonnewende en de langste dag van het jaar.

Wij zorgen tevens voor wat lekkers en een bak koffie.

Uiterlijk om 09:00 uur zijn we weer terug in Rotterdam.

Er is de mogelijkheid om vanuit Rotterdam te carpoolen. Neem daarvoor persoonlijk contact op: info@idodidid.com We vertrekken zaterdagmorgen om 03:30 uur.