Intro Rotterdams wandel symposium

De Rotterdamse wandel 4-daagse is een toonaangevend wandel event. Onze missie is om al wandelend een positieve stadstransformatie te realiseren. Een half jaar voor aanvang van de volgende 4-daagse organiseren we hartje winter een wandel symposium.

14 FEB

Voor stadsmensen en natuurmensen

Wandelen heeft zeggingskracht. Door met elkaar te wandelen onderzoeken we het stadslandschap nader. Bovenal is wandelen een vitaliserende ervaring en maakt het nodige gelukshormoon aan.

Om de impact van ‘urban-hiking’ te kanaliseren organiseren we een half jaar voor aanvang van de vierde editie van de Rotterdamse wandel 4-daagse midden in de winter een wandel symposium. We zullen inzoomen op de mogelijkheden hoe we met elkaar een autostad transformeren naar een wandelstad.

Dit event is relevant voor iedereen die een groene stadstransformatie wil verwezenlijken. Wij staan open voor filosofen, buitenmensen, dagdromers, opiniemakers, landschapsarchitecten, doeners, optimisten en iedereen met een wandelhart. In onze optiek heeft dit laatste betrekking op ieder mens.

Fotografie: Roza Schous