Intro Portugal Orada

In de zomer van 2019 nemen we je mee naar de meest betoverende plek van Portugal.

20 JUL – 27 JUL

Een reis naar het hartverwarmende Portugal

Wanneer je dieper tot rust wilt komen, meer tijd voor jezelf wilt nemen en een hartverwarmende omgeving, prachtige stranden, gezond eten, en een voedend programma je voorkeur genieten, dan is deze retraite de absolute voltreffer.

In onze onophoudelijke ontdekkingstocht proberen we telkens oog te hebben voor de meest markante plekken, oorden die een oprecht en eerlijk verhaal vertellen. Orada, gelegen in het zuidwesten van Portugal, wordt gerund door Juliana en David. Zij hebben vanuit het niets iets heel bijzonders opgebouwd. Verfijnd materiaalgebruik, biologische landbouw, spirituele zeggingskracht en zelfvoorzienendheid omringd door de natuur maken deze plek bij uitstek geschikt om jezelf in velerlei opzichten te verrijken.

De liefde en toewijding voel je aan alles. Onbevangen zullen wij dat met een betekenisvol programma nog meer verrijken. De retraite zal geleid worden door Iddo en Ylske. De yogalessen vormen het vertrekpunt voor een omvangrijke ervaring. Het mooiste van alles is dat je te allen tijde zelf je plan kunt trekken. Wat dat betreft is dit een reis die past bij ieders behoeftes.

Hoogtepunten

Zwembad met eco-systeem

De zomer maakt deze reis naar Portugal extra aantrekkelijk. Door haar prettige ligging nabij de Atlantische Oceaan zal het echter nooit zengend heet zijn. De verkoeling van het zeewater is bovendien dichtbij, en niet te vergeten is er het zwembad met eco-systeem. Orada geeft alles bij elkaar extra glans aan jouw zomergevoel. Of je er nu voor kiest om alleen te komen, samen met je partner, of juist saampjes met een vriend of vriendin; iedereen is welkom.

Wereldbeeld van de toekomst

In deze sterk veranderende wereld is goede zorg en aandacht voor jezelf en omgeving beduidend belangrijker dan ooit tevoren. Hoe mooi is het om te zien dat er mensen op aarde bezig zijn met een heldere missie, een duidelijk doel voor ogen; vanuit een sterk motiverende drive moeder aarde respectvol te benaderen. Het zelfvoorzienend karakter van Orada is uniek in haar soort. De liefdevolle aanpak van Juliana en David is inspirerend.

Mediteren onder de sterrenhemel

Terwijl de zon wegzakt in de oceaan verschijnt boven ons de allerprachtigste sterrenhemel. Het kampvuur brengt de oneindigheid van boven in ons midden, en geeft de extra warmte welke perfect past bij de zomeravond. Mediteren kan op oneindig veel manieren. Het landschap heeft de zeggingskracht welke je als mens nodig hebt om daadwerkelijk wat meer evenwicht aan te brengen in je eigen leven.

Het programma

Wij zorgen voor de welkome verdieping tijdens je zomervakantie. Er is ruimte voor inspirerende gesprekken, we geven tweemaal daags een yogales (hatha, vinyasa, yin), er is bewegingsvrijheid om te lanterfanten en we organiseren wandelingen voor wie dat wil. De meditaties welke we geven zijn toegespitst op relevante levensvraagstukken en daarnaast bieden we creatieve opdrachten aan al naargelang daar behoefte aan is.

De waardevolle kracht van een retraite als deze is dat het je helpt om persoonlijke levensdoelen te herijken, meer zicht te krijgen op hetgeen voor jouzelf echt belangrijk is in het leven. Orada is een habitat waar je door de aangename sfeer moeiteloos kunt ontspannen. Gedurende deze week is er ruimte om je hart te luchten. Bovenal zien wij een reis als deze als een plezierige onderneming waar vreugde en de lach een wezenlijk onderdeel vanuit maken. De wandeltocht langs de kust met uitzicht op de Atlantische Oceaan is een ervaring welke je nooit en te nimmer zal vergeten. Mooie extra’s zijn de mogelijkheid om surflessen te nemen, paard te rijden tijdens de zonsondergang, je te laten masseren en een film te kijken in de buitenlucht. Laat je aangenaam verrassen door hetgeen Idodidid je gedurende deze zomerweek te bieden heeft.

Portugal Orada
7 nachten, 8 dagen

  • dorm room € 1085,- p.p.
  • suite op basis van 2 personen € 1495,- p.p.
  • nature bungalows op basis van 2 of 3 personen € 1595,- p.p.
  • tipi op basis van 2 personen € 1695,- p.p.
  • tree house op basis van 2 personen € 1695,- p.p.