Intro Het Onverharde Pad

Wekelijks wandelen we op dinsdagavond over Het Onverharde Pad in Rotterdam. In de maand oktober hebben we weer een mooi programma voor jullie in petto!

WEKELIJKS OP DINSDAGAVOND OM 19:00 UUR

Samen wandelen over Het Onverharde Pad

Het Onverharde Pad is dé wandel community van Rotterdam! Wekelijks organiseren we op dinsdagavond verbindende wandelingen met een wisselend thema. Wat je kunt verwachten? Van concerten tot filosofische wandelingen, en van clean-up hikes tot poëzie: iedereen met een voorliefde voor inspirerende wandelingen komt aan zijn trekken!

Dit is het programma voor de maand oktober:

Het Onverharde Pad: triatlon

Dinsdag 6 oktober – 19:00 uur
Start: De Ruimte voor Ideeën

De eerste dinsdag van oktober staat Het Onverharde Pad in het teken van de #HOP triatlon: wandelen, yoga en meditatie. Het programma is als volgt opgebouwd. We starten met één uur durende wandeling. Aansluitend is er één uur durende yogales inclusief meditatie.

Prijs: €15

Voor deze wandeling zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Tickets >>>

Het Onverharde Pad: poëzie

Dinsdag 13 oktober – 19:00 uur
Start: De Ruimte voor Ideeën

Wandelen en poezië is een gouden combinatie. We starten de wandeling om zeven uur bij De Ruimte voor Ideeën. De route gaat langs bijzondere architecturale plekken. Dichtkunst gaat samen met mooie gespreksstof. Naast fysieke inspanning is de wandeling een bron van inspiratie.

Speciale gast: De Droominee

Prijs: €10

Tickets >>>

Dinsdag 20 oktober – GEEN WANDELING IVM HERFSTVAKANTIE

Het Onverharde Pad: muziek

Dinsdag 27 oktober – 19:00 uur
Start: De Ruimte voor Ideeën

Het is inmiddels een #HOP klassieker: wandelen met een headset op. Voor deze wandeling selecteren we weer een aantal toepasselijke muziekstukken voor de tijd van het jaar. Naast het luistervoer zorgen de beweging alsmede de prikkelende gespreksstof voor waardevolle verbinding.

Luister naar de #HOP SPOTIFY PLAYLIST

Prijs: €12

Tickets >>>