Intro Into the Dutch Wild!

Tijdens het hoogtepunt van de Nederlandse herfst organiseert Iddo op zaterdagen eendaagse hiking retraites in de grootste bosgebieden van Nederland.

NOVEMBER 2020

Idodidid presenteert Into the Dutch Wild!

In de natuur ervaar je de intensiteit van de seizoenen. Buiten kom jíj als mens tot leven.

Terwijl de temperatuur daalt kleurt de natuur in prachtig diep bruin, gele herfsttinten. Als er één periode in het jaar is wanneer je buiten wilt zijn dan is het tijdens de herfst wel!

Waar moet je zijn voor de mooiste, voedende outdoor ervaring? Deze herfst gidst Iddo jullie over de onverharde paden van de mooiste bosgebieden van Nederland met een inspirerend én verbindend programma.

Wat gaan we precíes doen:

Good to know, een sterke conditie is voor deze trips een vereiste. Ben jij iemand die wel van een fysieke uitdaging houdt? Dan zijn deze hiking retraites uitermate geschikt voor jou.

We betreden de natuurgebieden tijdens zonsopkomst. Aan het einde van de middag eindig jij de retraite met talrijke nieuwe inzichten en een goed gevoel!

– we wandelen +/- 25 km
– er is een 1 uur durende stilte
– onderweg doen we hiking yoga
– gaan op zoek naar de ‘big 5’
– creatieve opdracht met de natuur

De retraite is van 09 u tot 17 u.

De natuurgebieden welke we achtereenvolgens bezoeken zijn:

7 NOV Utrechtse Heuvelrug
14 NOV Vechtvallei
21 NOV Veluwe
28 NOV Grenspark Kalmthoutse Heide

Dit dag vullend programma is interessant voor zowel individuen als vrienden en vriendinnen.

We houden rekening met de omstandigheden. Met kleine groepen en gepaste afstand tot elkaar. De hiking retraite zal doorgang vinden bij minimaal 3 deelnemers.