Intro Into the Dutch Wild! weekend

Dit is een fysieke uitdaging alsmede een intrigerende wandeltocht. Twee dagen lang wandelen we langs de Overijsselse Vecht.

18 MEI – 19 MEI

De ultieme Nederlandse outdoor ervaring

Na een lange week werken is het goed om jezelf te resetten. In de natuur gaat dit nu eenmaal vele malen beter dan thuis. Pak daarom de wandelschoenen en laat je positief verrassen door deze geliefde route van Idodidid.

Misschien is een reis van Idodidid nu niet mogelijk maar wil je toch de ervaring van ‘even helemaal weg’. Deze editie van ‘Into the Dutch Wild!’ biedt uitkomst.

Je zult versteld staan hoe verrassend mooi het is zo dicht bij huis. Twee dagen lang wandelen we door de provincie Overijssel met aan onze rechterhand de rivier de Vecht, niet te verwarren met de Utrechtse Vecht. Eeuwen geleden was de rivier belangrijk voor scheepvaart. Anno nu is het vooral de ader van een schoon landschap.

Enige wandelervaring is een vereiste, of op z’n minst moet je van een uitdaging houden. Het kenmerk van deze wandeltocht is de Hollandse natuur te absorberen. Aan het einde van de rit voel je jezelf herboren. Onderweg bezoeken we bijzondere plekken en lezen de historische verhalen in het landschap. Soms zijn we stil, een ander moment is er de ruimte voor het filosofisch gesprek. Bovenal is het een samenkomst van interessante personen.

De hike is van treinstation naar treinstation. Het is mogelijk om eerst de auto te parkeren bij het ene station en daarna door te reizen naar het beginpunt van onze tocht. Onderweg hebben we stops in een paar Oer-Hollandse dorpen. Daar nuttigen we de lunch en is er ook de mogelijkheid om lekkers in te slaan voor onderweg. De nacht brengen we door in een hotel op onze route.

We beginnen de wandeltocht op zaterdagmorgen om 09:00 uur. Op zondag zal aan het begin van de avond de bestemming zijn bereikt.