Intro In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren. Door je eigen territorium beter te bepalen kun je fundamentele keuzes maken welke ertoe bijdragen je eigen levensdoel meer helder te krijgen, en het voor jou juiste pad te bewandelen. Het thema van zondag 8 december is RELATIE.

8 DEC – 10:00 UUR

Een training speciaal voor mannen

‘In het spoor van de wolf’ is een training finaal gericht op mannen. Het programma is een effectieve beweging om je eigen kracht en potentieel beter te leren doorgronden. Op zondag 8 december is het thema relatie. Heb je een goede relatie met je levenspartner? Of misschien ben je nog single en worstel je met het vinden van de juiste vrouw of man? Zijn er blokkades die een harmonieuze en liefdevolle relatie in de weg staan? Op een prachtig inspirerende plek gaan we dieper op de materie in.

In onze optiek is natuur de beste leerschool. Recent heeft de wolf zich definitief in Nederland gevestigd. De intelligente eigenschappen van de wolf zijn een bron van inspiratie. Het staat aan de basis van deze workshop.

In de snel razende wereld lijkt het alsof er steeds minder ruimte is om stil te staan, om met aandacht de condities van je innerwezen te peilen. En dat terwijl reflectieve momenten juist zo belangrijk zijn om je authentieke koers te kunnen blijven varen en naar hartenlust te leven.

Om meer zicht te krijgen op de eigen intrinsieke behoeftes en diep gekoesterde verlangens zal Iddo gedurende een dagdeel een groep mannen mee op sleeptouw nemen. Het energieke programma zal zowel lichaam als geest ontwikkelen.

THEMA

Het thema van zondag 8 december is RELATIE. Of je nu wel of geen partner hebt, de relatie is voor iedere man bepalend. Het begint al van jongs af aan. Wellicht is je moeder het toonbeeld van warmte en liefde. Misschien bleek je vader de koele afstandelijke tegenpool. Wat heeft deze band voor jou betekent in je ontwikkeling naar volwassen worden? Hebben ze je de volledige vrijheid gegeven? Of ben je door gebrek aan aandacht de nodige liefde tekort gekomen? Hoe het ook zij: de relatie met je ouders is bepalend voor de verdere ontwikkelingen in je eigen leven. Mogelijk ervaar je continue een innerlijke strijd bij het vinden van de ideale levenspartner. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat alles koek en ei is maar er toch iets ontbeert in je eigen leven. Tijdens deze training gaan we aan de slag en ontvouwen wat het hebben van een harmonieuze liefdevolle relatie voor jouzelf betekent.

Deze training is een interessante verdieping voor elke man. Iddo formuleert een aantal prikkelende vraagstellingen welke betrekking heeft op het thema relatie. Door naar het verhaal van de ander te luisteren krijg je nieuwe inzichten. Het programma beslaat daarnaast een aantal fysieke componenten. We maken een hike in een prachtig natuurgebied, volgen een yogales welke is toegespitst op het relationele stuk en tot slot een meditatie om de opgedane inzichten helder te krijgen.

Hoe ziet de training er precies uit?

10 uur warm ontvangst op boerderij Vijverschie, gelegen tussen Rotterdam en Delft
10:15 uur inleiding door Iddo en persoonlijke voorstelronde
11 uur wandeling door het natuurgebied
12 uur het gesprek: een conversatie over relatie
13 uur yoga sessie + meditatie
14 uur lunch in de stilte tuin
14:30 uur afsluiting, persoonlijke analyse van de training bij de vuurkorf in de boomgaard

Voor reserveringen mail naar iddo@idodidid.com