Intro In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren. Door je eigen territorium beter te bepalen kun je fundamentele keuzes maken welke ertoe bijdragen je eigen levensdoel meer helder te krijgen, en het juiste pad te bewandelen. Het thema van zondag 6 december is GOED VOORNEMEN.

6 DEC

Een training speciaal voor mannen

‘In het spoor van de wolf’ is een training finaal gericht op mannen. Het programma is een effectieve beweging om je eigen kracht en potentieel beter te leren doorgronden. Op zondag 6 december is het thema goed voornemen. Met het einde van het jaar in zicht is het belangrijk om de balans op te maken. Heeft 2020 gebracht wat ik ervan verwachtte? Leef ik daadwerkelijk mijn ideale leven? Of zijn gevoelige tegenslagen de versperring gebleken op je weg naar meer succes? Op een prachtig inspirerende plek belicht je nog eenmaal het afgelopen jaar met aandacht om daarna ruimte te geven aan de goede voornemens voor het komend jaar.

In onze optiek is natuur de beste leerschool. Recent heeft de wolf zich definitief in Nederland gevestigd. De intelligente eigenschappen van de wolf zijn een bron van inspiratie. Het staat aan de basis van deze workshop.

In de snel razende wereld lijkt het alsof er steeds minder ruimte is om stil te staan, om met aandacht de condities van je innerwezen te peilen. En dat terwijl reflectieve momenten juist zo belangrijk zijn om je authentieke koers te kunnen blijven varen en naar hartenlust te leven.
Om meer zicht te krijgen op de eigen intrinsieke behoeftes en diep gekoesterde verlangens zal Iddo gedurende een dagdeel een groep mannen mee op sleeptouw nemen. Het energieke programma zal zowel lichaam als geest ontwikkelen.

THEMA

Het thema van zondag 6 december is GOED VOORNEMEN. De zeggingskracht van een goed voornemen is niet te onderschatten. Enigszins plichtmatig bepalen we op de laatste avond van het jaar de ambitie voor het nieuwe jaar. Onderdrukt door afleiding en een glaasje bubbels zijn we nauwelijks verbonden met ons ware zelfbeeld. In onze optiek is de aanloop naar het nieuwe jaar de belangrijkste periode om richting te geven aan je diepste wensen, al het overbodige achter je te laten en beter te doorgronden wie je werkelijk bent. Pas wanneer je dat voor jezelf helder hebt ben jij werkelijk in staat om te excelleren in 2021. Aan de hand van een aantal componenten observeren we tijdens de training de afgelopen 12 maanden. We trekken lering uit de gebeurtenissen en benutten de zelf verworven inzichten om de intentie voor het komende jaar helder te formuleren. Het zal je wezenlijk helpen meer vertrouwen te putten uit je kunnen, diep gekoesterde verlangens als haalbaar ideaal te beschouwen en intelligent om te springen met de mogelijkheden.

Deze training is een interessante verdieping voor elke man. Iddo formuleert een aantal prikkelende vraagstellingen welke betrekking heeft op het thema goede voornemen. Door naar het verhaal van de ander te luisteren krijg je nieuwe inzichten. Het programma beslaat daarnaast een aantal fysieke componenten. We maken een hike in een prachtig natuurgebied, volgen een yogales welke is toegespitst op mannelijke kracht, werken met onze handen in de tuin en mediteren om de opgedane inzichten helder te krijgen.