Intro In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren. Door je eigen territorium beter te bepalen kun je fundamentele keuzes maken welke ertoe bijdragen je eigen levensdoel meer helder te krijgen, en het juiste pad te bewandelen.

4 OKT

Een training speciaal voor mannen

‘In het spoor van de wolf’ is een training finaal gericht op mannen. Het programma is een effectieve beweging om je eigen kracht en potentieel beter te leren doorgronden.

In onze optiek is natuur de beste leerschool. Recent heeft de wolf zich definitief in Nederland gevestigd. De intelligente eigenschappen van de wolf zijn een bron van inspiratie. Het staat aan de basis van deze workshop.

In de snel razende wereld lijkt het alsof er steeds minder ruimte is om stil te staan, om met aandacht de condities van je innerwezen te peilen. En dat terwijl reflectieve momenten juist zo belangrijk zijn om je authentieke koers te kunnen blijven varen en naar hartenlust te leven.

Om meer zicht te krijgen op de eigen intrinsieke behoeftes en diep gekoesterde verlangens zal Iddo gedurende een dagdeel een groep mannen mee op sleeptouw nemen. Het energieke programma zal zowel lichaam als geest ontwikkelen.