Intro In het spoor van de wolf

Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren. Door je eigen territorium beter te bepalen kun je fundamentele keuzes maken welke ertoe bijdragen je eigen levensdoel meer helder te krijgen, en het juiste pad te bewandelen. Het thema van zondag 1 maart is STRIJDLUST.

.

3 MEI – 07:00 UUR

Een training speciaal voor mannen

‘In het spoor van de wolf’ is een training finaal gericht op mannen. Het programma is een effectieve beweging om je eigen kracht en potentieel beter te leren doorgronden. Op zondag 3 mei is het thema strijdlust. Ervaar je een gebrek aan enthousiasme? Of ben je overgevoelig en kost het je energie om de eigen geestdrift op de juiste manier in te zetten? Ervaar je een zekere futloosheid omdat je niet precies weet wat je werkelijk met je carrière wilt? Deze training is een mooie inspanning om de strijd en de lust krachtig te verenigen.

In onze optiek is natuur de beste leerschool. Recent heeft de wolf zich definitief in Nederland gevestigd. De intelligente eigenschappen van de wolf zijn een bron van inspiratie. Het staat aan de basis van deze workshop.

In de snel razende wereld lijkt het alsof er steeds minder ruimte is om stil te staan, om met aandacht de condities van je innerwezen te peilen. En dat terwijl reflectieve momenten juist zo belangrijk zijn om je authentieke koers te kunnen blijven varen en naar hartenlust te leven.
Om meer zicht te krijgen op de eigen intrinsieke behoeftes en diep gekoesterde verlangens zal Iddo gedurende een dagdeel een groep mannen mee op sleeptouw nemen. Het energieke programma zal zowel lichaam als geest ontwikkelen.

Het thema van zondag 3 mei is strijdlust. We onderzoeken met mannen onder elkaar wat dit voor ieder van ons precies betekent. Dit doen we door een aantal fysieke outdoor ervaringen toe te passen. Actieve inspanning zal uitnodigen tot openheid. De interactie is de katalysator van inzichtgevende gesprekken. Iddo zal door het stellen van treffende vragen de onderlinge synergie versterken en het ontwikkel potentieel van een ieder verder stimuleren. Leef jij werkelijk je beoogde leven? Is de vergaarde kennis wie je écht bent? Of leef je onbedoeld een ongeanimeerd bestaan? Wat zijn je ambities en waar wil je binnen afzienbare tijd werkelijk staan? Deze training zal je strijdlust opporren en zicht geven op je eigen groei potentieel.

Deze training is een interessante verdieping voor elke man. Iddo formuleert een aantal prikkelende vraagstellingen welke betrekking heeft op het thema strijdlust. Door naar het verhaal van de ander te luisteren krijg je nieuwe inzichten. Het programma beslaat daarnaast een aantal fysieke componenten. We maken een lange hike in een prachtig natuurgebied, volgen een yogales welke is toegespitst op de thematiek en beleven een meditatie die je nieuwe inzichten geeft over je eigen intrinsieke persoon.

De details over deze training ontvang je na aanmelding per mail. Het programma start tijdens zonsopkomst en zal eindigen na de lunch.