Intro Hfc Charisma

Aan de rand van Dordrecht bevindt zich Landgoed Dordwijk. De zeventiende-eeuwse moestuin is een lust voor het oog. Normaal is de tuin niet toegankelijk voor publiek. Idodidid organiseert eenmalig een micro-reis naar andere tijden.

18 OKT – 15:00 UUR

Micro-reis naar Landgoed Dordwijk 

De tuin van Landgoed Dordwijk is uniek voor Nederlandse begrippen. Alles wat je ziet is excellent. Speciaal voor iedereen met een grote voorliefde voor schoonheid organiseren we een bijzondere rondleiding.

Het landgoed is gesticht omstreeks 1635. Wanneer je rondloopt ervaar je de zeggingskracht van de Gouden Eeuw. Gedurende een namiddag kijken we rond om te bewonderen, luisteren naar de kundige tuinman, genieten van de herfstkleuren en gaan met elkaar in gesprek om de definitie van schoonheid beter te duiden.

Hoe ziet deze middag er precies uit?

We verzamelen om 15 uur aan de voorzijde van Dordrecht centraal. Vanaf daar wandelen we gezamenlijk richting Dordwijk waar tuinbaas Jelle Reeder (eveneens verantwoordelijk voor Villa Augustus) ons opwacht. Hij zal inspireren met zijn verhaal. Aansluitend wandelen we richting Villa Augustus om ons ook daar te laven aan schoonheid. We eindigen de inspirerende middag met een drankje.