Intro Dutch Mountain Trail

Hunker jij naar een nieuw avontuur? Ben je toe aan een grensverleggende ervaring? Wil je de top bereiken? Wandel samen met mij de Dutch Mountain Trail!

31 MEI – 4 JUN

Wandel samen met mij de Dutch Mountain Trail!

Nu reizen naar het buitenland minder makkelijk gaat gaan we op avontuur dichter bij huis. Deze lente wandelen we de Dutch Mountain Trail. Een tocht van 101 km in Zuid-Limburg op grens met Duitsland en België. Are you ready?

De Dutch Mountain Trail is een unieke outdoor ervaring. Dit is verreweg de meest uitdagende wandeling van Nederland. In een tijdspanne van 5 dagen neem ik, Iddo, je mee op pad over de mooiste onverharde paden van ons land. Deze fysieke uitdaging is een mentale oppepper. Afgewisseld met rijke gesprekken. De natuur doet de rest.

Onze verblijfplaats is een accommodatie in het heuvelland. Het warme ontvangst is op maandag. De retraite zal eindigen op vrijdag. Dit is een reis van 5 dagen en 4 nachten. Per dag lopen we zo’n 25 km. Na iedere tocht keren we terug naar onze cozy thuisbasis. Hier nuttigen we met elkaar het avondmaal en is er ruimte voor ontspanning.

Dit alles is de reis naar jezelf in 360°!

Hier heb ik onwijs veel zin in. Let’s goooooo!

VOL = VOL

Vanzelfsprekend: we houden rekening met de geldende corona maatregelen.

Kleine noot: de foto is geschoten in Armenië. De bestemming waar ik in deze periode eigenlijk naartoe zou reizen. Zuid-Limburg is minstens zo mooi. Promised. 🙂